به گزارش همشهریآنلاین، هنر آشپزی به حدی جذاب و شیرین است که افراد را از رشتههای مختلف با گرایشهای متفاوت به سمت خود میکشاند. روزنامه همشهری در صفحه «روز هفتم» خود نیز به این هنر پرداخته و طرز تهیه نان نارگیلی را از زبان هدی شهرکیمقدم، آشپز جوان و معمار، آموزش داده است که در ادامه میخوانید:
نانهای حجیم و فانتزی یکی از انواع نانهای پرطرفدار بهحساب میآید. گاهی نانها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ میکنند و گاهی روی نان را از مواد مختلف پوشش میدهند. در این دستور تهیه نان، پودر نارگیل بهکار رفته و بسیار مقوی و مفید است.
مواد لازم
آرد شیرینیپزی: ۲پیمانه
خمیرمایه: یک قاشق چایخوری
نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
شکر: یکچهارم پیمانه
تخممرغ: یک عدد
شیر: نصف پیمانه
روغن مایع: یکهشتم پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای کراست روی نان
کره: ۲۰ گرم
شکر: یکچهارم پیمانه
سفیده تخممرغ: یک عدد
پودر نارگیل: نصف پیمانه
طرز تهیه نان نارگیلی
۱- ابتدا به شیر ولرم خمیرمایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. حالا تخممرغ و وانیل را اضافه کرده و بهعلاوه روغن مایع با تمام مواد هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
۲- سپس آرد و نمک را کمکم اضافه کرده و شروع به ورزدادن کنید تا جاییکه خمیر لطیف شده و به دست نچسبد. حدودا ۱۰دقیقه باید ورز داده شود. سپس خمیر را چانه بگیرید و داخل ظرف بگذارید. روی ظرف پارچه بیندازید و یک ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
۳- برای تهیه کراست روی نان، کره و شکر را در ظرفی تمیز ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس سفیده تخممرغ را اضافه کنید و بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد، نوبت به اضافهکردن پودر نارگیل میرسد، در حدی که پودر با مواد قبلی مخلوط شود، مواد را هم بزنید.
۴- حالا خمیر را که دوبرابر شده است، از کاسه دربیاورید و به تعداد دلخواه تقسیم کنید. هر قسمت را با دست گرد کنید و چانه بگیرید و در قالب کاپکیک بریزید و روی آن کراست نارگیلی را پخش کنید. میتوانید داخل خمیر را هم کمی کراست نارگیلی بگذارید که اصطلاحا نان مغزدار میشود.
۵- در این مرحله نانها را درون فر از قبل گرمشده با دمای ۱۸۰درجه، بهمدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید.
نظر شما