چگونه ارزان‌ترین‌ کالاهای مورد نظر خود را پیدا و برای خرید آن اقدام کنیم؟

خرید اینترنتی

همشهری - علیرضا آریان‌فر: تا همین چند سال پیش، پیدا کردن ارزان‌ترین‌ها، کار آسانی نبود. اگر به‌دنبال ارزان‌ترین لباس، گردنبند، کفش یا حتی بیمه بدنه، خودرو و... بودید باید مدت‌های بسیاری در میان مغازه‌ها یا حتی کمی بدتر میان سایت‌ها گشت می‌زدید و تازه شاید باز هم موفقیت چشمگیری به‌دست نمی‌آوردید. امروز اما شرایط فرق کرده. برای خرید کردن می‌توانید به‌راحتی با چند فیلتر ارزان‌ترین کالای مورد نظر خود را پیدا کنید و برای خرید آن به شکل آنلاین اقدام کنید.

اگر بخواهیم حساب استارت‌آپ‌ها و اپلیکیشن‌ها و... را سوا کنیم امروز بیشتر سایت‌ها فیلتر مرتب کردن قیمت را در خود دارند. برای مثال وقتی می‌خواهید از یکی از پلتفرم‌ها کفش بخرید می‌توانید شیوه مرتب کردن آن را از ارزان‌ترین به گران‌ترین انتخاب و با لحاظ کردن این فیلتر، ارزان‌ترین کالا در دسته کالاهای مورد نظر خود را پیدا کنید. همچنین موتور جست‌وجوی ایرانی ارزون‌یاب هم جست‌وجوگری است که بعد از گشتن میان همه سایت‌های موجود ارزان‌ترین کالا را به شما معرفی می‌کند که البته این موتور جست‌وجو تا امروز عملکرد قابل‌دفاعی نداشته است. اما در حوزه‌های مختلف، اپلیکیشن‌ها، درگاه‌ها و نرم‌افزارهای مختلفی هم پیدا کنید که برای شما این کار را انجام می‌دهند. این گزارش تلاش می‌کند با معرفی این امکانات خرید کردن در حوزه‌های مختلف را برای شما آسان کند. البته که دیگر شاید کلمه «ارزان» در تورم‌های ۴۰ و ۵۰ درصدی، خالی از معنا شده باشد.

خودرو و خانه؛ پلتفرم‌های سرچ با محدودیت‌های جیب شما 

همه ما برای خرید خودرو و خانه، مثل دیگر کالاها، احتمالا بودجه مشخصی داریم که ترجیح می‌دهیم همه آن را خرج نکنیم و به‌دنبال ارزان‌ترین خودمان باشیم. پلتفرم‌هایی مثل دیوار این کار را برای‌ماه راحت‌ کرده‌اند. مثلا کافی است که خودروی مورد نظر خود را سرچ کنید و در بخش محدوده قیمت، بازه قیمتی تعیین کرده و بگویید که برای مثال تنها خودروهایی با قیمت ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان برای شما نمایش داده شود. اگرچه در این شیوه کالاهایی که توسط فروشنده قیمت‌گذاری نشده‌اند به شما معرفی نمی‌شوند اما علی‌الحساب این تنها راه آسانی است که برای پیدا کردن ارزان‌ترین خانه یا خودروی متناسب با جیب خودتان برای شما فراهم است.
 

ارزان‌ترین بلیت‌ها در آسمان، ریل و زمین ایران 

دیگر همه مسیر خرید بلیت ارزان یا تخفیف خورده برای سفر را می‌دانند. سایت‌ها و اپلیکیشن‌های بسیاری این کار را برای شما انجام می‌دهند. علی‌بابا، چارتر دات‌کام، مستربلیت و... از نمونه‌های این پلتفرم‌ها هستند. خیلی وقت‌ها می‌توانید در این سایت‌ها بلیت هوایی یا زمینی برای سفر داخلی را با تخفیف پیدا کنید و حتی امکان مقایسه قیمت‌ ایرلاین‌های مختلف، قطارهای مختلف و... برای شما فراهم است. البته کمتر پیش می‌آید که بتوانید با استفاده از این سایت‌ها ارزان‌ترین تاکسی بین شهری را پیدا کنید و عموما در این حوزه تخفیف چندانی دیده نمی‌شود.
 

راه‌هایی برای خرید با تخفیف بیمه بدنه

نرخ بیمه شخص ثالث ثابت و مشخص است اما درباره بیمه بدنه رقابت بالایی بین شرکت‌های بیمه‌ای وجود دارد. همین مسئله موجب شکل‌گیری استارت‌آپ‌های محدودی در این زمینه شده که کار را برای افراد بسیار آسان کرده است. بسته به زمانی که شما قصد بیمه کردن خودروی خود را دارید، ممکن است با تخفیف‌های قابل توجهی مواجه شوید چرا که شرکت‌های بیمه‌ای در بازه‌های زمانی مختلف برای ارائه بیمه بدنه به مشتریان خود تخفیف می‌دهند. استارت‌آپ‌های بیمیتو، بیمه دات‌کام، بیمه‌بازار و... با بررسی قیمت همه شرکت‌های بیمه‌ای عموما ارزان‌ترین بیمه بدنه را برای شما پیدا می‌کنند و در اختیارتان می‌گذارند تا بتوانید به شکل آنلاین برای خرید و تهیه آن اقدام کنید.
 

کتاب؛ ارزان‌تر از روی جلد 

خرید کتاب این روزها کار آسانی نیست. دیگر نمی‌توان مانند گذشته در خیابان‌های انقلاب قدم زد و با دست پر به خانه برگشت. امروز میانگین قیمت یک کتاب صد صفحه‌ای ۵۰هزار تومان است و این کالای فرهنگی تبدیل به یک کالای لاکچری شده است. سی‌بوک یکی از سایت‌هایی است که کتاب را ارزان‌تر از قیمت پشت جلد برای فروش می‌گذارد و توانسته تا حدی از غم گرانی این روزهای کاغذ برای اهالی قلم بکاهد.
 

تخفیف؛ از شیر مرغ تا جان آدمیزاد 

وب‌سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و درگاه‌های متنوعی برای جست‌وجو میان همه کالاها وجود دارد. مثلا نرم‌افزار «بهترین قیمت بازار» اپلیکیشنی است برای جست‌وجوی ارزان‌ترین قیمت برای کالای مورد نظر شما که قصد خرید اینترنتی آن را دارید که به‌کمک آن می‌توانید از اتلاف زمان و هزینه جلوگیری کنید. البته این نرم‌افزار نسخه‌ای او اس ندارد. به واسطه این نرم‌افزار و نرم‌افزارهای مشابه آن، می‌توانید با مقایسه میان قیمت‌ها، بهترین و ارزان‌ترین محصول را برای خرید انتخاب کنید. درصورتی که هیچ‌کدام از قیمت‌ها مورد تأیید یا در شرایط خرید شما نبود، می‌توانید کالای مورد نظرتان را در اپلیکیشن نشانه‌گذاری کرده تا درصورت کاهش قیمت محصول مورد نظر، این موضوع از طریق اعلان آنی به‌اطلاع‌تان برسد.

خریدهای سوپرمارکتی هم با کد تخفیف‌های پی‌درپی شرکت‌هایی مثل دیجی‌کالا، اسنپ‌فود و...در جشنواره‌هایی که مدام برگزار می‌شوند آسان‌تر شده. البته که به این شیوه فروش - ارزان از قیمت روی کالا- نقدهای بسیار است اما طبیعی است که این مسائل برای خریدار دغدغه نباشد.

ایمالز یکی دیگر از وب‌سایت‌هایی است که تمام قیمت‌های موجود را برای شما فهرست می‌کند و عموما می‌توان از بین پیشنهادهای ایمالز، ‌ارزان‌ترین فروشنده ماشین لباسشویی، گوشی و... کالاهای مشابه اینچنینی را پیداکرد.

اما اگر تخفیف باز باشید نت برگ و تخفیفان هم تقریبا همین روند را در پیش گرفته‌اند و از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را به حراج گذاشته‌اند. از این درگاه‌ها نمی‌توانید کالایی بخرید اما انواع و اقسام خدمات در آنها با تخفیف‌های وسوسه‌کننده ارائه می‌شود. از کرایه اتاق، هتل و... گرفته تا شرکت در تور مسافرتی و خوردن یک وعده غذا در رستوران‌های کشور و دریافت ماساژ.
اگرچه عموما آنها که از این درگاه‌ها استفاده می‌کنند بر این باورند که این تخفیف‌ها نوعی پهن کردن دام برای کشاندن مشتری به محل مورد نظر است و در نهایت شما بعد از حضور در محل مورد نظر مجبور به پرداخت‌ اجباری ورودی، هزینه اضافه برای غذا و... می‌شوید اما به‌نظر می‌رسد این گلایه در همه موارد صدق نمی‌کند و گاهی هم خریدار می‌تواند از این پلتفرم سود کند و با تخفیف‌های داده شده توسط آن، اندکی در مسیر صرفه‌جویی قرار بگیرد.

کد خبر 623264

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha