نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: «نهادهای بین‌المللی در بیشتر مواقع علیه ما هستند و گاهی احساس می‌کنم که آن‌ها نسبت به ما بی‌انصاف هستند»! 

بنت با  لیندا توماس گرینفیلد

  به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا،  شبکه خبری روسیا الیوم گزارش داد، نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیداری که در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با لیندا توماس گرینفیلد، نماینده آمریکا در سازمان ملل داشت، اظهار کرد: می‌خواهم بابت «دوستی بزرگی» که میان ما است، از شما تشکر کنم، می‌دانم که شما با گلعاد اردان، نماینده ما در سازمان ملل روابط «دوستانه‌ای» دارید. 

بنت در ادامه با تاکید بر اینکه ساماندهی دوباره به روابط آمریکا با نهادهای بین‌المللی فرصت خوبی را برای برقراری تعادل در این نهادها نسبت به اسرائیل فراهم می‌کند، مدعی شد: ما بسیاری مواقع احساس می‌کنیم که این نهادها علیه ما هستند و گاهی احساس می‌کنیم که آن‌ها نسبت به ما بی‌انصافی می‌کنند. 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: فکر می‌کنم روحیه جدیدی که میان آمریکا و اسرائیل حاکم است، می‌تواند نتیجه‌بخش بوده و نتایج خوبی را رقم بزند، من دوستی با شما را ارزشمند می‌دانم. 

همچنین او در این دیدار به پرونده آرون شاوول و هدار گولدن، دو سرباز اسرائیلی مفقود شده و ابراهیم منگستو و هشام السید، دو شهروند اسرائیلی پرداخته و از گرینفیلد خواست به طرح این پرونده در همایش‌های مختلف ادامه دهد. 

بنت در ادامه نیز نماینده آمریکا در سازمان ملل را به تلاش برای «کشور» اسرائیل در سازمان ملل و استمرار حمایت تزلزل‌ناپذیر آمریکا تشویق کرد. 

کد خبر 629463

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha