اما دانشمندان در تازهترین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدهاند که مصرف چای به همراه لیمو میتواند شانس ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان را کاهش دهد.
به گفته آنها چای سبز و سیاه به طور طبیعی خاصیت ضد سرطانی دارند و البته این خاصیت در چای سبز بیشتر است.
اما مقدار کمی از عناصر ضد سرطانی چای پس از دم کشیدن در آن باقی میماند. این در حالی است که افزودن لیمو به چای کمک میکند که تا 80 درصد این عناصر در چای حفظ شود.
در واقع ویتامین C موجود در لیمو از شکسته شدن این عناصر جلوگیری میکند. البته باید گفت که این اثر تا کنون در مورد چای سبز به اثبات رسیده و تحقیقات بیشتر در مورد تاثیر مشابه آن در چای سیاه ادامه دارد.