به گزارش شبکه خبر، گروهی از پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، خواص آنتی اکسیدانی آب انار را در خنثی کردن رادیکالهای آزاد بدن با 9 آب میوه تجاری مقایسه کردند.
بر پایه این بررسی که نتایج آن در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند منتشر شد، در میان این آب میوه ها، بیشترین ظرفیت آنتی اکسیدانی برای مهار یا خنثی سازی رادیکالهای آزاد، مربوط به آب انار و به میزان 96 درصد است.
این بررسی همچنین نشان میدهد، آب انار در جلوگیری از تخریب گلبولهای قرمز خون یا در اصطلاح همولیز نیز موثر است.
به گفته پژوهشگران: با توجه به این بررسی آب انار آثار سودمندی در تقویت دستگاه دفاع آنتی اکسیدانی بدن دارد.
آمارها نشان میدهد، مصرف مناسب غذاها یا نوشیدنیهای غنی از ترکیبات آنتی اکسیدان، میزان ابتلا به بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی - عروقی را کاهش می دهد.
رادیکالهای آزاد موادی سمی هستند که بر اثر واکنشهای بدن ایجاد میشوند و مواد آنتی اکسیدان آنها را از بین میبرند.