اخبار امیدوارکننده‌ای ارائه شده است که فقط می‌توانید با اطمینان از دریافت دو ماده مغذی مهم، خطر شکستگی لگن را تا حد زیادی کاهش دهید.

شكستگي استخوان

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از ام‌اس‌ان، خوشبختانه، گروهی از محققان آمریکایی، استرالیایی و هلندی تحقیق دلگرم کننده‌ای را انجام دادند. به‌عنوان متخصصان فیزیولوژی، تغذیه، بهداشت عمومی و غدد درون‌ریز (هورمون ها)، گروه تحقیقاتی به‌دنبال نقش کلسیم و پروتئین در تقویت استخوان‌های افراد مسن بودند، حتی اگر این افراد از قبل با مصرف مقدار کافی ویتامین D روی استحکام استخوان خود کار می‌کردند.

محققان داده‌های باارزش دو ساله را بر اساس الگوهای غذایی ۷۱۹۵ سالمند مرد و زن در نزدیک به ۶۰ مرکز مراقبت‌های مسکونی استرالیا جمع‌آوری کردند. نیمی از این مراکز مقادیر اضافی شیر، ماست و پنیر برای ساکنان آنجا فراهم می‌کردند.

برای درک بسیار ساده این مقادیر کلسیم و پروتئین، گروه کنترل حدود دو وعده لبنیات در روز و گروه آزمایش ۳.۵ وعده دریافت کردند.

ویتامین دی به تنهایی از شکستگی جلوگیری نمی‌کند

محققان گزارش کردند که در طول دوره تحقیق، ۴۳۰۲ زمین خوردن رخ داده است که منجر به ۳۲۴ شکستگی و ۱۳۵ شکستگی لگن شده است.

جالب است که محققان نتیجه می‌گیرند که در مقایسه با گروه کنترل، مقادیر اضافی کلسیم و پروتئین با کاهش ۳۳ درصدی خطر شکستگی از هر نوع، کاهش ۴۶ درصدی خطر شکستگی لگن و کاهش ۱۱ درصدی خطر سقوط همراه است.

این تحقیق ممکن است یادآوری دیگری از اهمیت یک رژیم غذایی سالم و متعادل در هر سنی باشد و اگر ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی به شما توصیه مواد غذایی یا مکمل می‌کند، مکمل‌ها و ویتامین‌های مناسب مصرف کنید.

یافته‌های این تحقیق در مجله  the British Medical Journal (BMJ) منتشر شد.

کد خبر 633926
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha