به گزارش همشهری آنلاین به نقل از برنا، دکتر پیام طبرسی عضو کمیته علمی کووید-۱۹ با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در کشور اظهار کرد: خوشبختانه بیماری در تهران رو به کاهش است ولی امکان افزایش ابتلا وجود دارد چراکه موج کرونا سینوسی است.
وی افزود: بیماری در برخی شهرستانها رو به افزایش است و باعث نگرانی خواهد شد چراکه امکان تسری به سایر نقاط وجود دارد.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به شهرهایی که کرونا در آنها رو به افزایش است، اظهار کرد: بیماری در نوار مرزی رو به افزایش است و در قم هم اعلام شده که تعداد بیماران سرپایی افزایش پیدا کرده است.
عضو کمیته علمی کشوری کووید-۱۹ ادامه داد: درصد واکسیناسیون در برخی استانها کمتر بوده و مردم استقبال حداکثری نداشتند که در آن نقاط میزان نگرانی از شیوع بیماری بیشتر است.
وی با اشاره به وضعیت بیماران حاد افزود: باید شدت کرونا در واکسینهشدهها کمتر باشد ولی رفتار ویروس قابل پیش بینی نیست. واریانت جدیدی در روسیه و انگلیس شعلهور شده است. در حالی که ۸۰ درصد مردم انگلیس واکسن زدهاند اما ۴۰ هزار نفر کرونا مثبت دارند و این نشان میدهد که باید مراعات بیشتری داشت.
طبرسی گفت: احتمال دارد شدت بیماری در کسانی که بیماری زمینهای دارند و یا واکسن نزدهاند، بیشتر شود ولی باز هم آینده بیماری قابل پیشبینی نیست.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رابطه با تزریق دوز سوم بیان کرد: طبق اعلام وزارت بهداشت کسانی که اولین واکسن ها را زدهاند در اولویت تزریق بوستر هستند. بنده هم چون وزارت بهداشت آسترازنکا را برای دوز بوستر انتخاب کرد، آسترازانکا را تزریق کردم.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری ضمن توصیه به مردم گفت: توصیهها تکراری است. بیماری کرونا قابل پیشبینی نیست و مرگ و میرش جوان و پیر نمیشناسد و مردم باید پروتکلها را رعایت کنند و رعایت همه موارد به صورت جدی ادامه پیدا کند.
طبرسی افزود: متاسفانه مواردی از آنفولاآنزا در کشور گزارش شده که خود میتواند زنگ خطر باشد و اگر ادامه پیدا کند جمعیت زیادی درگیر خواهند شد و کار را سخت میکند. رعایت موارد بهداشتی باید به صورت جدی پیگیری شود و افراد در اولویت، واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.
وی تاکید کرد: جهش ویروس آنفلوآنزا قابل پیش بینی نیست و احتمال جهش آن همیشه وجود دارد.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در پایان در رابطه با این سوال که اگر واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنیم احتمال ابتلا به کرونا کاهش پیدا می کند، گفت: این دو واکسن ارتباطی با یکدیگر ندارند.
نظر شما