به گزارش همشهری آنلاین، باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ریانووستی نوشت: یک متخصص تغذیه روس افزودن کشمش به رژیم غذایی روزانه را توصیه میکند، زیرا خوردن ۲۵ گرم کشمش در روز میتواند باعث ایجاد اثرات شگفتانگیزی برای سلامتی شود.
آنا ملیخانیا این متخصص روس میگوید کشمش حاوی فلاونوئیدهایی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند، که سطح کلسترول بد را در خون کاهش میدهند و خاصیت ارتجاعی رگهای خونی را بهبود میبخشند و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش میدهد.
این متخصص تغذیه گفت: انگور قرمز نسبت به انگور سفید دارای درصد بیشتری آنتی اکسیدان است برای داشتن فیبر رژیمی، ویتامینها و طعم لذیذ میتوان کشمش را به فرنی، شیرینی و سالاد اضافه کنید.
شایان ذکر است، خوردن مقدار زیادی کشمش میتواند باعث اسهال، حالت تهوع و حتی استفراغ شود. همچنین مصرف کشمش سیاه همراه با آنتی بیوتیک توصیه نمیشود، زیرا میزان جذب دارو در بدن را کاهش میدهد.
نظر شما