به همین دلیل در این فصل مشتریان کرمهای بهداشتی زیاد شده و اغلب این کرمها را در کیف خود میگذارند تا بتوانند در هنگام خشک شدن پوست که به کرار در طول روز اتفاق میافتد از آن استفاده کنند.
به گفته کارشناسان، خشکی و سردی هوا ، وزش باد و گرم و خشک بودن هوای اتاق های خانه به دلیل استفاده از وسایل حرارتی ، باعث افزایش تبخیر آب از پوست می شوند.
همچنین صابون ها و پاک کننده ها باعث کاهش قدرت نگهداری آب توسط پوست شده و آن را خشک میکنند. در نتیجه این عوامل باعث خشک شدن هر چه بیشتر پوست شده و نیازپوست رابه کرم های مرطوب کننده دو چندان میکنند.
کرمهای مرطوبکننده از خشک وسخت شدن پوست جلوگیری می کنند. در واقع هنگامی که پوست خشک میشود لایه شاخی روی پوست ترک خورده و پوسته پوسته میشود و کرمهای مرطوبکننده و نرمکننده این خشکی را درمان میکنند.
کرمهای مرطوبکننده با کیفیت به آسانی جذب پوست میشوند و اثر چربی روی پوست باقی نمیگذارند. چربشدن بیش از حد پوست از جمله مشکلاتی است که برخی به این دلیلاز استفاده کردن کرمها خودداری میکنند.
امروزه انواع کرمها با کاربردهای مختلف در بازار وجود دارند. برای مثال انواع کرمهای ویتامینه یا تغذیهکننده پوست که تبلیغات زیادی در مورد آنها میشود اما باید توجه داشت که بیش از هرچیز باید کارایی اصلی کرم که حفظ لطافت و نرمی پوست است را مد نظر قرار داد.
هرچند کرم های خارجی با قیمت بیشتر و کیفیت بالاتر عرضه میشوند اما برخی محصولات باکیفیت داخلی هم هستند که با محصولات خارجی رقابت کرده و در عین حال قیمت پایینتری دارند.
به هرترتیب در هنگام خرید کرم های بهداشتی چه داخلی و چه خارجی به برچسب تایید وزارت بهداشت توجه داشته باشید تا اجناس تقلبی یا تاریخ مصرف گذشته خریداری نکنید.