پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۰
۰ نفر

با کمک ترفندی که در این گزارش گفته شده است، دیگر تخم مرغ شما هنگام جوشیدن نمی‌شکند و رنگش تغییر نمی‌کند.

تخم مرغ

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از مردم فکر می‌کنند جوشاندن تخم مرغ یکی از ساده‌ترین کارها در آشپزخانه است، اما همیشه احتمال شکستن پوسته تخم مرغ در طول فرآیند جوش وجود دارد.

ما به دنبال راه حل مناسبی بودیم، زیرا زمانی که تخم مرغ می‌شکند، هم خارج کردن آن از پوسته دشوار است و هم این موضوع زمانی که در حال آماده کردن تخم مرغ رنگی برای سفره هفت سین خود هستید بالطبع اهمیت بیشتری خواهد داشت. اما یکی دیگر از دردسرهای جوشاندن تخم مرغ، تغییر رنگ و بد رنگ شدن احتمالی آن است. باید بدانید یک راه آسان برای خلاص شدن از شر این مشکلات وجود دارد. باور کنید یا نه، اما شما فقط به یک چیز نیاز دارید.

تنها چیزی که نیاز دارید کمی آب لیمو است. اسیدیته آب لیمو باعث می‌شود که پوسته تخم مرغ دربرابر شکستن محافظت شود؛ همچنین باعث می‌شود که تخم مرغ رنگ سفید زیبای خود را حفظ کند.

کد خبر 638351

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۷
    0 0
    سپاس فراوان از اطلاعات و آموزش مفیدتان
  • نادیا IR ۰۴:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
    2 0
    اگرتخم مرع رابا اب ولرم وکمی نمک بپزید نمی ترکد
  • ک IR ۰۶:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
    2 0
    نمک. هم مثل آبلیمو است
  • Nasim IR ۱۰:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
    1 0
    من خودم یکمی نمک روی سطح تخم مرغ میریزم دیگه نمیترکه
  • ایرانی IR ۱۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
    0 0
    بله درسته بعلاوه ابلیمو باعث میشه ظرف روی یا المنیوم سیاه نشه
  • شهلا IR ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
    0 0
    ممنون از اطلاعات خوبتون
  • جابر IR ۲۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۸
    0 0
    من موقع آبپزکردنه تخم مرغ کمی نمک میریزم توآب عمرا اگه ترک بخوره لیمو امتحان نکردم
  • سجاد لایقی IR ۰۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    0 0
    خوب که گفتین ما بلد نبودیم ما دیگه نمی تونیم تخم مرغ هم بخریم وقتی یه شونه تخم مرغ شده ۷۰ هزار تومان چطوری ....شما بی زحمت بفکر ارزون شدنش باش نه پختنش پختن شو همه بلدن آقای مهندس
  • سمیرا IR ۰۶:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    1 1
    بزارین تو نایلون فریزر گره بزنید بزارید تو آب جوش چیزی نمیشه رنگشم سفید باقی میمونه حتی تخم مرغ ترک شده رو هم تو نایلون فریزر بزارید همون مقدار ترک که داره میمونه و خوب هم پخته میشه
  • شهیدسعیدی IR ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    0 0
    همین دیشب من امتحان کردم سه تخم مرغ اپزکردم دوتاش شکستن ابلیموهم گذاشتم
  • دانایی IR ۱۷:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    4 0
    عصراطلاعات فناوری اطلاعات وپیشرفت کشورهای کوچک وبزرگ دنیاراداریم اونوقت توکشورماراه حل نترکیدن تخم مرغ راآموزش میدن واقعآجای تاسف داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • IR ۱۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    1 1
    نمک هم عالی هست قدری بریزید و امتحان کنید
  • IR ۲۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    1 0
    ی خوابهایی هم دیدم ولی معنی داره خیلی هم مهمه ولی تعبیرش رونمی دونم
  • IR ۲۱:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    0 0
    پروردگاراازتومیخواهم به مابیامورزی که حرمت دلها راازیادنبریم دوست داشتن رافراموش نکنیم وانانکه دوستمان داشتند ودارندراازیادنبریم پروردگارا به مادلی پرمهرزبانی نرم خیرعطافرما تادرپناه امن تو موجب ارامش وزندگی خودودیگران باشیم خدایا فقط به امیدتو رستگارم کن الهی امین درپناه حق
  • IR ۲۱:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    0 0
    خدایا شکرت به بزرگیت به عظمت شکر
  • آبلیمو خاصیت جلو گیری از سیاه شدن ظروف آلومینیومی IR ۲۱:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    0 0
    هنگام آب پز کردن تخم مرغ ویا سیب زمینی را دارد،
  • حدیث IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
    0 0
    سلام علت شکستن تخم مرغ موقع جوشیدن، شعله زیاد و دمای بالا و وارد شدن شوک حرارتی به دیواره تخم مرغ میباشد، اگر از ابتدای گذاشتن تخم مرغ، شعله زیر تخم مرغ را متوسط یا کم بپزد هرگز نخواهد شکست. فقط با شعله ی بالا جوشاندن، شکننده می شود.