به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روزنامه دیلیمیل، مکدونالد میگوید، شعبه جدید مستقر در شهر مارکت درایتون در شروپشایر انگلیس، بهعنوان یک طرح و الگو برای رستورانهای آینده در سراسر کشور عمل میکند.
این شعبه دارای ویژگیهای سازگار با محیط زیست مانند مسیر «خدمات سواره» ساخته شده از لاستیکهای بازیافتی، نقاشی دیواری ساختهشده از لیوانهای پلیاسترن بازیافتی و سنگهای جدول و کفپوش جاده تولید شده از بطریهای پلاستیکی بازیافتی است.
روکش ساختمان از تجهیزات IT بازیافت شده مانند چاپگرها و مانیتورهای رایانه و همچنین کالاهای سفید بازیافتی مانند یخچال و ماشین ظرفشویی ساخته شده است.
مک دونالد میگوید که رستوران جدید از نظر ساخت و ساز و عملکرد «صفر خالص» است، اما اعتراف کرد که اقلام موجود در منوی این رستوران در این طبقهبندی گنجانده نشدهاند. گفته میشود گوشت گاو مسئول حدود ۳۰ درصد ردپای کربن شرکت است.
این رستوران همچنین ادعا کرده که متعهد است گوشت گاو را در منوی غذایی خود نگه دارد، مشروط بر اینکه از منابع پایدار تامین شود. با وجود این واقعیت که انتقال به غذاهای گیاهی بهطور چشمگیری انتشار گازهای گلخانهای را کاهش میدهد.
مک دونالد در بریتانیا و ایرلند، که در حال حاضر حدود ۱۴۰۰ رستوران دارد، در تلاش است تا انتشار کربن را کاهش دهد تا رستورانها کاملا «کربن خنثی» شود.
در سطح جهانی، این شرکت میخواهد تا سال ۲۰۵۰ به انتشار «خالص صفر» برسد. این بدان معنی است که انتشار گازهای گلخانهای آن از طریق اقدامات کاهشی حذف میشود، اما در بریتانیا و ایرلند هدف «خالص صفر» تا سال ۲۰۴۰ اجرایی میشود.
نظر شما