کاچی دسری است که در سنت ما عموما برای زنانی پخته می‌شود که به تازگی زایمان کرده‌اند. اما این دسر می‌تواند برای همه جذاب باشد.

کاچی - دسر - kachi

به گزارش همشهری آنلاین، کاچی از دسرهای سنتی است و جالب است بدانید ریشه اصلی این دسر خوشمزه به شهر کرمان برمی‌گردد. این دسر بمب انرژی است و باید بدانید مصرف کاچی پس از زایمان نه تنها به بازیابی انرژی از دست رفته زائو کمک می‌کند بلکه از کم‌خونی پس از زایمان نیز می‌توانید جلوگیری کند و مصرف آن بسیار انرژی‌بخش است.

در ادامه طرز تهیه این دسر سنتی را در اختیارتان قرار داده‌ایم تا تهیه‌اش کنید. البته ناگفته نماند که مصرف کاچی نه تنها برای زایمان بلکه برای دردهای عادات ماهیانه، تقویت حال عمومی بیماران، دوران نقاهت پس از بیماری و همچنین کم‌خونی بسیار مفید است و توصیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کاچی

آرد گندم یک پیمانه
پودر هل یا هل سابیده شده یک قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز کوبیده شده  نصف قاشق چای‌خوری
زیره نصف قاشق چای‌خوری
کره پاستوریزه  ۱۰۰ گرم
زعفران دم‌کرده دو و نیم قاشق غذاخوری
روغن حیوانی یک قاشق چای‌خوری
آب سه تا چهار لیوان
گلاب نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
مغز پسته، بادام، فندق و گردو (خرد شده) به مقدار دلخواه

طرز تهیه کاچی | فوت و فن خوشمزه شدن این دسر مقوی

طرز تهیه کاچی

مرحله اول

ابتدا آرد را الک کنید و داخل یک تابه بریزید و مدام تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. باید آرد را در حدی تفت دهید تا رنگش تغییر کرده و قهوه‌ای رنگ شود.

مرحله دوم

پودر هل، زیره و تخم گشنیز را اضافه کرده و تمام ادویه‌ها را با آرد تفت دهید تا مخلوط شوند. سپس کره پاستوریزه آب شده را اضافه و بلافاصله روغن حیوانی را نیز اضافه کنید. مواد را خوب تفت دهید تا کاملا ترکیب و آرد داخل روغن و کره حل شود.

مرحله سوم

به کمک یک کفگیر چوبی مدام مواد را هم بزنید، سپس شکر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا شکر به طور کامل حل شده و مواد یکدست شوند. البته شما همچنین می‌توانید شربت آب، شکر، گلاب و زعفران را جداگانه در ظرفی دیگر روی حرارت قرار دهید و آماده کنید و سپس آن را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله چهارم

مخلوط کاچی را خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و دسر شما طاهری یکدست پیدا کند. در آخر مغز خشکبار مورد علاقه‌تان را بکوبید و به کاچی اضافه کنید. ترکیب پسته و بادام در این دسر را پیشنهاد می‌کنیم چرا که هم مقوی هستند هم طعمی جالب با دسرتان خواهند داد. پس از گذشت چند دقیقه و هم زدن کاچی شما آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کنید و روی آن را با کنجد و آجیل‌های باقیمانده تزئین کنید.

منبع: کتاب کاله

کد خبر 646593

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 8
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۱۹:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۹
    11 2
    من از این کاچی خوردم بی نظیر
    • IR ۱۷:۱۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۰
      3 2
      کلا کاچی خیلی می چسبه
  • IR ۲۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۹
    6 5
    عالی ست
  • IR ۰۹:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۰
    5 2
    به به عالی
  • IQ ۲۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۰
    5 1
    کاچی ایا همان حلوای ابکی است و لطفان رنگینک را اموزش دهید لطفان خیلی دوست دارم رنگینک بلد نیستم
  • IR ۲۳:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۰
    4 3
    من ۵ لیوان اب میریزم کاچیم تقریبا سفته با دستور شما احتمالا حلوا تحویل میگیرن
    • معلم IR ۱۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
      7 5
      عزیزم ( لطفا) رو این طوری می نویسند.
  • فاطمه IR ۰۹:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
    3 3
    سلام این فرقش با حلوای ارد گندم چی بود ؟ آبش باید بیشتر باشه؟
  • IR ۱۰:۰۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
    3 2
    کاچی به از هیچی!
  • IR ۱۴:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
    5 2
    این که همون حلوا شده
  • زینب IR ۲۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
    2 1
    ارد برنج بهتره