به گزارش همشهریآنلاین، خضریان در ایران نوشت: علیالقاعده این گونه نیست. برای بدنه اصلی فتنهگران که جامعه را دچار تشکیک کرد و زمینه این را فراهم کرد که با غلبه ابهامات و تردیدها توان تشخیص جامعه از آن گرفته شود یا با جابهجا کردن متن و حاشیه باعث شد که بدنهای در معارضه با جریان حق قرار بگیرد چه اتفاقی افتاد و اینها امروز در حال چه اقدامی هستند؟ آیا بعد از نهم دی ۸۸ از کار افتادهاند و دیگر به فعالیت خود ادامه ندادهاند؟
این افراد همچنان فعالانه به دنبال این هستند که به دوگانه حاکمیت و مردم دامن بزنند و استراتژی اصلی آنان هم ناامیدسازی اجتماعی است. آنان در تقابل با حاکمیت هم از فعالیتهای خود چیزی کم نمیکنند و ظرفیت خود را تماماً به میدان آورده و از آن استفاده میکنند. مسأله قابل تأمل این است که این افراد چگونه همچنان در قوای مختلف کشور حضور دارند.
اگر نهم دی را گرامی میداریم پس چگونه بعضاً دستگاهایی که باید مانع حضور این افراد در برخی مدیریتها شوند به این مطالبه مهم مردمی گوش نسپردهاند؟ هرچند در فتنه سال ۸۸ رهبر انقلاب در عین رفتار قاطعانه با فتنهگران مدارا کردند، اما این مدارا نباید به معنای بیتفاوتی نسبت به اقدام فتنهگران در ایجاد شبهه و ایجاد گرههای ادراکی برای مردم باشد.
بزرگترین آموزه نهم دی ماه سال ۸۸ آن است که با روشنگری مناسب، شرایط برای تشخیص حق و باطل در موقعیت فتنهگون برای مردم فراهم میشود و در چنین حالتی مردم بلافاصله به حق گرایش پیدا میکنند. در حال حاضر نیز که شبهه انگیزی توسط مخالفان نظام اسلامی ادامه دارد، با تأسی از حماسه نهم دی باید جریان انقلاب اعم از مردم و مسئولان، نقش روشنگری و بصیرت افزایی را در مقابل جریان تحریفگر ضدانقلاب ایفا کنند.
نظر شما