در سرتاسر جهان، روزانه بیش از پنج میلیارد ویدیوی یوتیوب تماشا می‌شود. کاربران هربار که یوتیوب را باز می‌کنند، ‌به طور متوسط ۴۰ دقیقه در آن وقت می‌گذراند و این مسئله بستر یوتیوب را به یک گزینه بسیار مناسب برای کسب درآمد تبدیل می‌کند.

يوتيوب

مقدمه کسب و نقد کردن درآمد کانال یوتیوب

کسب درآمد از کانال یوتیوب،‌ منحصر به سلبریتی‌ها و افراد مشهور و مهم نیست؛ هر کاربری که بتواند محتوای جذاب و کاربردی برای کاربران یوتیوب تولید کند، می‌تواند به درآمد خوبی دست یابد. اگر در بستر یوتیوب فعالیت دارید و اکنون به این فکر افتاده‌اید که از فعالیت‌های خود درآمد کسب کنید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا با جزئیات بیشتری از کسب درآمد و همچنین نقد کردن درآمد یوتیوب آشنا شویم.

YouTube Partner Program چه الزاماتی دارد؟

برنامه پارتنری یوتیوب (YouTube Partner Program) یا به اختصار YPP از ما می‌خواهد که برای کسب درآمد از کانال یوتیوب، چهار شرط مهم یعنی ۱۰۰۰ سابسکرایبر، ۴۰۰۰ ساعت مشاهده شدن ویدئو طی یک سال گذشته، پیروی از دستورات و خط مشی‌های یوتیوب و راه‌اندازی حساب در AdSense را رعایت کنیم تا کانال یوتیوبی ما مورد پذیرش واقع شود.

مهم نیست به دست آوردن ۱۰۰۰ سابسکرایبر چقدر طول می‌کشد، زمانی که به آن دست یافتید می‌توانید شروع کنید. در مرحله بعد باید طی ۱۲ ماه گذشته، ویدیوهای شما ۴۰۰۰ ساعت تماشا شده باشد؛ تعداد ساعاتی که خودتان ویدیوهای‌ کانال را نگاه کرده‌اید در نظر گرفته نمی‌شود، بلکه مهم تماشای بینندگان از سرتاسر جهان است. توجه داشته باشید که این عدد باید طی بازه زمانی ۱۲ ماهه ثبت شود و از این جهت بسیار مهم است.

کدام ویدیوها در محاسبه ۴۰۰۰ ساعت تماشای شما محاسبه نمی شوند ؟

زمانی که شما در داخل یوتیوبتان تعداد زیادی ویدئو داشته باشید لازم است بدانید ویدیوهای لیست نشده، ویدیوهای حذف شده، ویدیوهای پرایویت، ویدئوهای کمپین‌های تبلیغاتی و ویدیوهای کوتاه یوتیوب در شماره ساعات این برنامه محاسبه نمی‌شوند.

چطور الزامات YPP را برآورده کنیم؟

اگر می‌خواهید وضعیت خود را نسبت به الزامات برنامه YPP بررسی کنید، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • وارد یوتیوب شوید و به بخش YouTube Studio بروید (روی تصویر نمایه خود کلیک کنید و YouTube Studio را انتخاب کنید).
  • در منوی ناوبری سمت چپ، روی Monetization کلیک کنید.

صفحه کسب درآمد، پیشرفت شما نسبت به حداقل های این برنامه را نشان می‌دهد؛ یعنی به شما اعلام می‌کند که چقدر از ۱۰۰۰ نفر سابسکرایبر و چه مدت از ۴۰۰۰ ساعت را دریافت کرده‌اید. هر زمان به هر دو هدف دست یابید و همچنین تایید دو مرحله ای کانال شما فعال بود و همچنین اخطار انجمن نداشتید ، گزینه «apply now» آبی رنگ فعال می‌شود و از شما می‌خواهد که برای کسب درآمد از کانال یوتیوب درخواست دهید.

کسب درآمد از کانال یوتیوب چه قوانینی دارد؟

مورد بعدی رعایت کردن قوانین و مقررات یوتیوب برای برنامه YPP است. اگر می‌خواهید از محتوای خود کسب درآمد کنید، باید این کار را طبق اصول و قوانینی که یوتیوب وضع کرده، انجام دهید.

وقتی برای برنامه YPP درخواست می‌دهید، یک فرآیند بازبینی استاندارد طی می‌شود تا بررسی شود کانال شما با ضوابط و مقررات یوتیوب مطابقت دارد یا خیر. فقط کانال‌هایی در این برنامه پذیرفته می‌شوند که با اصول و خط مشی یوتیوب مطابقت داشته باشند.

اگر می‌خواهید در آینده از محتوای خود کسب درآمد کنید، توصیه می‌شود در مورد این خط مشی‌ها و دستورالعمل‌ها بیشتر تحقیق و مطالعه کنید.

در کسب درآمد از کانال یوتیوب، کپی رایت ممنوع!

یک مسئله مهم که در خط‌مشی‌ها و دستورالعمل‌های یوتیوب به شدت به آن توجه شده، موضوع حق نسخه‌برداری یا کپی رایت محتوا است. اگر بدون اجازه از دیگران، از ویدیوهای آن‌ها استفاده می‌کنید؛ یوتیوب بلافاصله شما را از برنامه کسب درآمد خارج می‌کند یا اصلاً‌ اجازه ورود به این برنامه را به شما نخواهد داد.

این مسئله مهم‌ترین سیاست کسب درآمد است که باید رعایت شود. اگر قصد دارید از محتوای شخص دیگری استفاده کنید، برای قوانین یوتیوب را نقض نکرده باشید باید :

  • به هر محتوای شخص دیگری که از آن کسب درآمد می‌کنید، حداقل ارزشی اضافه کنید.
  • لینک و منبع محتوای اصلی را به اشتراک بگذارید.

البته حتی اگر این مسائل را رعایت کنید هم ممکن است یوتیوب تصمیم بگیرد شما را از برنامه کسب درآمد از کانال یوتیوب خارج کند زیرا محتوا باید کاملاً یونیک باشد!

لازم به ذکر است اندروپی میتواند محافظت از محتوا یوتیوب شما را به صورت رسمی انجام دهد و تمام محتواهای کپی شده شما توسط باقی کانال ها و حتی در سایر پلتفرم ها را حذف نماید.

چرا یوتیوب محتوای کپی شده را قبول ندارد؟

اگر کل محتواهای شما یا بخشی از آن‌ها تکراری باشد و نتوانید با افزودن ارزش جدید، کار خود را تغییر دهید، کانال شما نمی‌تواند واجد شرایط برنامه درآمدزایی یوتیوب باشد؛ چرا که این برنامه طرفدار محتوای اصیل و منحصر به فرد است و می‌خواهد به سازندگانی که سخت روی محتوای خود کار می‌کنند، پاداش دهد.

فرض کنید روزها و ساعت‌ها زمان گذاشته‌اید و ویدیویی در یوتیوب منتشر کرده‌اید که به سرعت وایرال شد و بازخورد خوبی داشت. سپس چندین نفر به سرعت محتوای شما را می‌دزدند و آن را آپلود می‌کنند،‌صدها هزار بازدیدکننده آن را می‌بینند و در نهایت از آن درآمد کسب می‌کنند. اگر این اتفاق برای شما بیفتد چه احساسی خواهید داشت؟ یوتیوب سعی دارد جلوی این اتفاق را بگیرد.

لینک کردن یک حساب Google Adsense به کانال یوتیوب

یوتیوب باید بتواند درآمد کاربران را از طریقی به حساب آنها واریز کند؛ این کار از طریق یک حساب AdSense انجام می‌شود. می‌توانید یک حساب جدید بسازید یا اگر از قبل حساب دارید، از همان استفاده کنید. جالب است بدانید اگر یک حساب Adsense داشته باشید، می‌توانید چند کانال را به آن متصل کنید. اما در ایران با توجه به تحریم هایی که با آن گریبان گیر هستیم ، این مکان برای ما وجود ندارد و باید از طریق شرکت های واسطه مثل اندروپی ، به نقد کردن درآمد خود بپردازیم.

اندروپی با داشتن حساب های ادسنس شرکتی و همچنین متصل بودن به برترین MCN های دنیا امکان اتصال چنل یوتیوب شما را جهت نقد کردن دارا می ‌باشد.

لازم به ذکر است در صورتی که چنل شما درآمد قابل توجهی داشته باشد ، این امکان برای شما فراهم است تا با پرداخت کارمزد بیشتر به MCN رسمی متصل گردید.

ثبت درخواست برای YouTube Partner Program

گفتیم که برای ثبت درخواست برنامه YPP و شروع کسب درآمدزایی از کانال یوتیوب، باید الزامات زیر را رعایت کنید:

  • ۱۰۰۰ سابسکرایبر در کانال
  • ۴۰۰۰ ساعت ویدیوی تماشا شده طی ۱۲ ماه گذشته
  • پیروی از تمام خط مشی‌ها و دستورالعمل‌های یوتیوب
  • نداشتن هیچ گونه اخطار کپی رایت و اخطار انجمن
  • فعال بودن احراز هویت دو مرحله ای ایمیل
  • راه اندازی یک حساب AdSense

پس از درخواست کسب درآمد از کانال یوتیوب، ممکن است یک هفته طول بکشد تا یوتیوب در مورد درخواست شما تصمیم بگیرد. زیرا بررسی کانال شما توسط افراد حقیقی انجام می‌شود. برخی از کانال‌ها ممکن است طی چند روز تایید شوند و بررسی برخی دیگر ممکن است تا ده ها روز به طول بکشد. اگر در طی مراحل درخواست ارسال برای مانیتیاز شدن چنل به مشکلی برخورد کردید می‌توانید آن‌را از طریق پشتیبانی وبسایت اندروپی حل نمایید.

در صورت رد درخواست کسب درآمد از کانال یوتیوب چکار کنیم؟

فرض کنید برای برنامه شریک یوتیوب درخواست داده اید و درخواست شما رد شده است. آیا می‌دانید باید چکار کنید؟ یوتیوب یک دلیل کلی برای رد شدن درخواست شما در اختیارتان قرار می‌دهد. ولی متأسفانه دقیقاً خبر نمی‌دهد که کدام ویدیو یا چه محتوایی باعث رد شدن درخواست شما شده و ممکن است شما به تولید ویدئوهایی که همچنان خلاف قوانین یوتیوب باشد ادامه دهید ؛ اما خبر خوب این است که می‌توانید ۳۰ روز بعد دوباره برای درآمد زایی درخواست دهید.

از عقل سلیم خود استفاده کنید. اگر فکر می‌کنید ویدیوهاییی دستورالعمل‌های یوتیوب را نقض می‌کند، آن را اصلاح کنید. محتوای کپی منتشر نکنید یا حداقل بخش کپی شده را حذف کنید. پس از ورود به برنامه کسب درآمد از کانال یوتیوب، می‌توانید از سوپرچت‌ها، عضوگیری در کانال‌ و فروش کالاهای خود نیز کسب درآمد کنید.

البته لازم به ذکر است در صورتی که محتوای شما کاملن ساخت شما باشید و تمام قوانین یوتیوب را رعایت کرده باشید و کانال شما بدون دلیل مشخصی رد شده باشد کارشناس اندروپی پس از بررسی کانال شما , امکان مکاتبه با پشتیبان های یوتیوب جهت فعال سازی درامد کانال شما را دارا می باشد.

کلام آخر

پس از مطالعه این مطلب دریافتیم که کسب درآمد از کانال یوتیوب صرفاً مختص ستاره‌های هالیوود یا افراد مهم و مشهور نیست، بلکه همه ما می‌توانیم از این پلتفرم برای درآمدزایی استفاده کنیم. تنها کاری که باید انجام دهیم تولید محتوای اصولی و منحصر به فرد مطابق قوانین و مقررات یوتیوب است؛ محتوایی که کپی نباشد و بتواند افراد بیشتری را به سمت کانال یوتیوبی شما بکشاند.

اگر ایده کسب درآمد از یوتیوب شما را قلقلک می‌دهد و به فکر فرو رفته‌اید، توصیه می‌کنیم، با مشاورین ما در تیم ارائه خدمات یوتیوب اندروپی صحبت کنید. ما در تیم اندروپی کلیه خدمات مربوط به مدیریت و بهینه‌سازی کانال یوتیوب، پروموت کانال یوتیوب، تبلیغات، نقد کردن درآمد یوتیوب و ... را برای شما کاربران عزیز فراهم کرده‌ایم.

برای ارتباط با اندروپی می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید :

https://andropay.org/contact-us/

کد خبر 647080

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • تهرانی IR ۰۷:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۲
    2 0
    جوانان وطن همه اینها را بلدند ولی یوتیوب و فیس بوک از طرف ایران فیلتر است و ایجاد فروشگاه در واتس اپ بیزنس و اینستاگرام از طرف آنها تحریم است !!! کار و کاسبی توی ایران ایجوریه