به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمود محمودزاده با اعلام شناسایی و معرفی یک میلیون و ۱۷۰ هزار خانه خالی به سازمان امور مالیاتی در پی خود اظهاری سرپرستان خانوار، افزود: وظیفه وزارت راه و شهرسازی راه اندازی سامانه املاک و اسکان بود که توانستیم با راه اندازی آن اطلاعات سکونتی بیش از یک میلیون سرپرست خانوار را دریافت کنیم.
وی گفت: هرفردی هم که تاکنون در سامانه ثبت نام کرده و مستندات سکونت خود را درج کرده است، مورد پالایش قرار گرفته و نتیجهها مشخص است و به سازمان امور مالیاتی انتقال داده شده است.
محمودزاده در خصوص میزان استقبال نسبت به خوداظهاری در سامانه و زمان مهلت خود اظهاری سرپرستان خانوار اظهار کرد: سامانه املاک و اسکان هیچ ایرادی ندارد. مهلت قانونی ثبت نام در سامانه تا پایان آذرماه بود اما به دلیل اینکه خوداظهاری نیاز به زمان کافی دارد تقاضای تمدید مهلت خود اظهاری را به مجلس شورای اسلامی انتقال دادیم.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، موضوعاتی چون املاکی که اسناد آن آماده نیست یا در حال صدور سند است فرآیند ثبت نام در سامانه را زمان بر میکند و نمیشود در فرصت کوتاهی انتظار خوداظهاری همه سرپرستان خانوار را داشت.
معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه سرنوشت نهایی صدور قبضهای مالیاتی بر عهده سازمان امور مالیاتی است، گفت: موضوع اخذ مالیات از خانههای لوکس نیز قانون جدایی است که در قانون بودجه ۱۴۰۰ برای اولین بار آورده شد و متولی آن سازمان امور مالیاتی و نه وزارت راه و شهرسازی است. در این قانون آمده است تمام دستگاها، اطلاعات سکونتی که در اختیار دارند را باید در اختیار سازمان امور مالیاتی بگذارند. وزارت راه نیز اطلاعات خامی که برای اجرای این قانون کمک کننده باشد را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار خواهد داد. اما به مفهوم این نیست که خانه لوکس را تعرف کنیم و تحویل سازمان امور مالیاتی دهیم.
به گفته محمودزاده، قیمتگذاری خانههای لوکس یک بحث تاریخی است که توسط سازمان امور مالیاتی انجام میشود.
نظر شما