به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایسنا، صادق ستاریفرد معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: بر اساس اطلاعات به دست آمده در خصوص آخرین آمار واکسیناسیون، حدود ۹۲.۵ درصد دانشآموزان ۱۲ تا ۱۸ سال دز اول و ۷۵ درصد دانشآموزان نیز دز دوم را دریافت کردهاند. این موضوع برای فرهنگیان و معلمان در دریافت دز اول ۹۲درصد و در دریافت دز دوم واکسیناسیون کرونا ۸۶ درصد است.
وی افزود: سیاست وزارت بهداشت تزریق دز سوم واکسیناسیون است که این موضوع باید برای فرهنگیان در دستور کار قرار گیرد؛ در حال حاضر حضوری شدن مدارس و توسعه آموزشهای حضوری به تصویب رسیده و باید میزبان دانشآموزان و فرهنگیان باشیم.
جزئیات وضعیت بازگشایی مدارس
ستاریفرد درخصوص آخرین وضعیت بازگشایی مدارس و جزئیات آن ادامه داد: با توجه به مصوبه اخیر ستاد ملی کرونا در خصوص لزوم حضوری شدن آموزشهای مدارس، مدیریت این مهم از طریق شورای مدرسه با همکاری انجمن اولیاء انجام شود. در مناطق روستایی و کمجمعیت و مدارس با تراکم کلاسی کمتر، حضور دانشآموزان میتواند به صورت روزانه در ۵ روز هفته باشد البته رصد وضعیت منطقه و دانشآموزان از حیث ابتلای به بیماری نیز باید مدنظر باشد.
دستور ستاد ملی مقابله با کرونا درباره بازگشایی کلاسهای دانشگاهها و مدارس
مدارس باید آموزش حضوری را از سر بگیرند
استاندار تهران: خانوادهها نگرانند؛ اما مدارس حتما بازگشایی میشوند
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: در مدارس روستایی و کمجمعیت شهری، از مدتها قبل، آموزش در مدارس به صورت کامل حضوری انجام میشود. در دوره متوسطه اول و دوم یعنی پایه هفتم تا دوازدهم تمام آزمونهای پایان نیمسال اول کاملاً حضوری بود اما برای توسعه آموزشهای حضوری در کلانشهرها و مناطق پرجمعیت به ویژه شهر تهران و شهرستانهای استان تهران در نمیسال دوم مساله افزایش تراکم جمعیت کلاسی و نیز ساماندهی سرویسهای تردد مدارس موضوع جدی است که لازم است مورد توجه مدیران مدارس قرار گیرد.
الزامات لازم برای حضور دانشآموزان در مدارس
ستاریفرد با تأکید بر این که رعایت فاصله اجتماعی و ماسک زدن نیز از سوی ستاد ملی کرونا برای حضوری شدن آموزشها الزامی است، افزود: ضمن رعایت این مهم و ساماندهی سرویسهای مدارس به ویژه در شهر تهران و مدیریت تراکم کلاسها توصیه میشود به نحوی اقدام شود که دانشآموزان به صورت زوج و فرد و روزانه در کلاس حاضر شوند.
وی گفت: سیاست ما برای توسعه آموزش حضوری به صورت تدریجی و رصد وضعیت موجود با استفاده از سامانه رصد نظام مراقبت کووید ۱۹ و نیز توجه به ملاحظات و تصمیمات ستاد ملی کرونا است چراکه برای این مهم، حفظ سلامت دانشآموزان برای ما یک اصل و ضرورت است.
ستاریفرد عنوان کرد: با توجه به موضوع سخت شدن بازگشتپذیری برخی دانشآموزان و ایجاد بیانگیزگی آنان برای حضور در کلاس درس، باید موارد تشویقی و انگیزشی را برای تسهیل بازگشتپذیری عزیزان مدنظر قرار دهیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش افزود: ضمن تسهیل در تردد دانشآموزان به مدرسه، باید نسبت به جذابسازی فعالیتها و برنامههای مدرسه، فعالیتهایی را در دستور کار قرار دهیم؛ لذا به اقتضای شرایط هر مدرسه و منطقه، ورزش روزانه در مدارس اجرا میشود تا مسأله کمتحرکی، اجتماعی شدن و سیستم ایمنی دانشآموزان نیز مدنظر قرار گیرد.
نظر شما