بهروز افخمی، کارگردان سینما که عضو هیات انتخاب چهلمین جشنواره فیلم فجر است، می‌گوید پنج شش فیلم از ۶۰ اثری که به هیات انتخاب نمایش داده شد را یا ناقص دیده یا اصلاً ندیده است و درباره این فیلم‌ها به آرای اعضای هیات انتخاب مراجعه می‌کرده تا ببیند فیلم را پذیرفته‌اند یا نه.

بهروز افخمی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، بهروز افخمی عضو هیات انتخاب چهلمین جشنواره فیلم فجر درباره واکنش اهالی رسانه و منتقدان به حضور فیلم‌های سینمایی «ماهان» و «لایه‌های دروغ» در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: من این ۲ فیلم را ندیده‌ام. من پنج یا شش فیلم از ۶۰ اثری که به ما نمایش داده شد را یا ناقص دیدم یا اصلاً ندیدم. درباره این فیلم‌ها به آرای اعضای هیات انتخاب مراجعه می‌کردم تا ببینم فیلم را پذیرفته‌اند یا نه.

افخمی ادامه داد: «لایه‌های دروغ»، «ماهان»، «بیرو» و یک فیلم را دیگر را من ندیدم و به آن نمره ندادم. درحقیقت نمره دیگر اعضای هیات انتخاب را پذیرفتم و متوجه شدم فیلم برای حضور در بخش سودای سیمرغ نمره آورده است. در این میان شنیده‌ام فیلم «بیرو» خوب و چیزی میان فیلم مستند و داستانی است، اما من هم درباره فیلم‌های «لایه‌های دروغ» و «ماهان» زیاد شنیده‌ام که در سطح مسابقه نبوده‌اند.

عضو هیات انتخاب چهلمین جشنواره فیلم فجر همچنین گفت: نسخه نهایی «مرد بازنده» از آنچه به این هیأت نشان داده شد، بسیار بهتر شده و این اثر بهترین فیلم محمدحسین مهدویان است.

وی تاکید کرد: باید بگویم اطمینان دارم فیلمی که بهتر از ۲۲ فیلم راه یافته به بخش سودای سیمرغ چهلمین جشنواره فیلم فجر باشد، در باقی مانده آثار نبود. مگر فیلم‌هایی که پروانه نمایش نگرفته یا اصلاحات داشتند. من قبلاً هم درباره این موضوع صحبت کرده‌ام که برای هیات انتخاب مهم بود به فیلمسازان به ویژه فیلمسازان جوان یا آن‌هایی که فیلم‌اولی هستند، ظلم نشود.

عضو هیات انتخاب چهلمین جشنواره فیلم فجر ادامه داد: درحقیقت غیر از پنج اثری که ما به‌عنوان فیلم‌های رزرو نگه داشته بودیم و مشکل پروانه نمایش و اصلاحات داشتند، از جمله فیلم‌های «عروسک»، «علت مرگ: نامعلوم»، «میرجاوه»، «کوچه ژاپنی» و «ستون چهارده» احتمالاً از ۲ فیلم «لایه‌های دروغ» و «ماهان» بهتر بوده‌اند، اما علت‌هایی خارج از هیات انتخاب داشتند که وارد بخش سودای سیمرغ نشدند.

وی افزود: البته فیلم «میرجاوه» و «ستون چهارده» مشکل پروانه نمایش نداشتند، بلکه سازندگان اثر این ریسک کرده و فیلم‌هایشان را بدون موسیقی و صداگذاری ناقص ارسال کرده بودند. درحقیقت این ۲ اثر به همین دلیل صدمه خوردند و اگر صداگذاری و موسیقی آنها تکمیل می‌شد، رأی می‌آوردند.

بهروز افخمی، از کارگردانان پرحاشیه سینمای ایران است. او مدتی پیش اعلام کرد که دیگر در ایران فیلم نخواهد ساخت و خارج از کشور به حرفه‌اش ادامه خواهد داد. این خبر موجی از واکنش و نقد جدی و طنز مخاطبان را به دنبال داشت. او چند روز بعد اعلام کرد که علت تاخیر در پخش سریالش در شبکه ۵ سیما، نواقص فنی و به‌روز نبودن این شبکه است.

یک روز بعد از این اظهارنظر، روابط‌عمومی شبکه ۵ اعلام کرد که علت پخش نشدن سریال آقای افخمی، عمل نکردن خود او به تعهداتش بوده است و شبکه ۵ هیچ مشکلی در پخش سریال وی ندارد. این کارگردان سینما در اظهارنظر دیگری که ۲۲ دی امسال منتشر شد، سرقت ایده و سوژه را در عالم هنر، کاری حرفه‌ای دانست و گفت: «در کار هنر، اخلاق به این معنا که دزدی نکرده باشیم، نشانه ساده‌لوحی است. می دانید که ایران جزو کنوانسیون برن نیست. شما به عنوان یک ایرانی حق اقتباس کردن از هر منبعی را دارید و حکومت هم از شما حمایت می کند.»

بیشتر بخوانید:

کد خبر 655991

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سینما

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha