علی باقری کنی، معاون سیاسی وزارت امور خارجه امروز در آستانه روز ارتش، در جمع فرماندهان و مسئولان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه سیاست خارجی و سیاست دفاعی هم‌افزا و مکمل یکدیگرند، تصریح کرد: ترفند دشمن در ایجاد شکاف میان سیاست خارجی و سیاست دفاعی را با مقاومت برگرفته از درایت و هوشمندی رهبری ناکام گذاشتیم.

علی باقری کنی - معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به این که مقاومت صرفاً یک سازوکار دفاعی در برابر تهاجم متجاوزان به تمامیت ارضی کشورها و نقض استقلال آنها نیست، اظهار داشت: نظم برآمده از گفتمان مقاومت، ثبات‌ساز، امنیت‌آفرین، پایدار، فراگیر و پویا است و امنیت پایدار منطقه‌ای در گرو نفی صریح، شفاف و بی قید و شرط تجاوز و اشغالگری است.

باقری کنی در ادامه افزود: اگر قدرت‌های غربی‌ تروریست‌های خونخوار را با "منطق سلاح" به جنگ فرهنگ و تمدن بشری گسیل کردند و القاعده و داعش را به جان ملت‌های منطقه انداختند، مقاومت با "سلاح منطق" و گام برداشتن در مسیر هویت‌یابی انسان‌ها و تمدن‌سازی ملت‌ها، برتری خود را برای تحقق "پیشرفت در سایه امنیت" در عمل به اثبات رساند.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به تلاش برخی برای معرفی مقاومت به عنوان یک جریان ضدنظم و یا مروج بی‌نظمی گفت: در عمل ثابت شده که مقاومت یک دکترین جامع برای "اداره کارآمد جامعه" و "تعالی انسان آزاد" و "هویت بخشی به ملت‌های مستقل" است.

معاون وزیر امورخارجه در ادامه افزود: در دوران جنگ تحمیلی نیز برخی قدرت‌ها تلاش داشتند تا ایران را عامل تنش و بی‌نظمی معرفی کرده و صدام را محور ثبات و آرامش جا بزنند، اما تاریخ ثابت کرد که تجاوز و اشغال‌گری، نظم و ثبات و آرامش به‌ ارمغان نخواهد آورد، لذا امروز هم ما بر این باوریم که سرشت تجاوزگری و اشغال‌گری صهیونیست‌ها، نه ‌تنها ثبات‌زدا و تنش‌آفرین است، بلکه تنش‌زایی و بی‌نظمی از ارکان طبیعت و ماهیت صهیونیست‌ها است.

باقری کنی با تاکید بر این که تعامل برخی دولت‌های منطقه با رژیم صهیونیستی مانند پناه بردن به لانه مخوف گرگ برای رهایی از باران رحمت بهاری است، تصریح کرد: هیچگاه نصیحت حضرت امام خمینی به سران برخی دولت‌های منطقه در جریان جنگ تحمیلی را از یاد نمی‌بریم که آنها را از حمایت از صدام برحذر داشتند و فرمودند اگر صدام فرصت پیدا کند به سراغ شما هم خواهد آمد و دیدیم که صدام پس از ناکامی از تقابل با ایران، با آن‌ها چه کرد. به همین جهت دوستی با صهیونیست‌ها نیز دقیقاً همین سرنوشت را به دنبال خواهد داشت.

کد خبر 670474

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۸
    1 2
    درود
  • farhad IR ۲۲:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۸
    3 1
    معلوم نیست این آقا برای مذاکره و گره گشایی رفته وین یا برای جنگ و دفعه فتنه و .......!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟