به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، کلانه یا (که لانه) نانی کرمانشاهی و تهیه شده از نوعی خمیر است که گیاهی کوهی به نام پیچک در آن به کار میرود و در فصلهایی که پیچک موجود نیست این نان را با پیازچه تهیه میکنند، بر روی ساج پخته و با ماست یا دوغ محلی مصرف میشود.
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا↑
کاهش صدا↓
پرش به جلو→
پرش به عقب←
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
کلانه یا (که لانه) به گویش کردی یک نان شناخته شده ولی در حقیقت یک وعده غذایی کامل با مواد مغذی است که از آن به عنوان یکی از قدیمیترین فست فودهای جهان نام برد.
کد خبر 675531
نظر شما