پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۸
۰ نفر

درحالی که یک موسسه رهیابی محموله‌های نفتی از انتظار ۲ میلیون بشکه نفت ایران برای انتقال به ذخایر دولتی چین خبر می‌دهد، سایر این موسسه‌ها می‌گویند: به نظر می‌رسد، ایران بدون نیاز به توافق، به دلیل فشار عرضه در جهان، در حال ورود به بازار نفت است.

توقف صادرات نفت ایران چقدر برای آمریکا و جهان هزینه دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین، رویترز با استناد به آمار شرکت رهیابی محموله های نفتی « Vortexa Analytics» نوشت، چین قرار است نزدیک به ۲ میلیون بشکه نفت ایران را دریافت کند.

این محموله که قرار است اواخر این هفته، برای انتقال به ذخایر دولتی چین، در جنوب این کشور تخلیه شود، سومین محموله بزرگ ارسالی از ایران از ماه دسامبر تاکنون است.

بر اساس گزارش ها، این محموله در یک نفتکش شرکت ملی نفت ایران است که این نشان می دهد این محموله به صورت رسمی به عنوان خرید چین از ایران ثبت خواهد شد.

به نوشته رویترز، چین تمام محموله های وارداتی نفت از ایران را به صورت رسمی ثبت نمی کند و برخی از آنها را با پوشش نام سایر تولیدکنندگان نظیر عراق و عمان ثبت می کند.

بنا بر برآورد این خبرگزاری، صادرات نفت ایران به چین حدود ۷ درصد کل واردات نفت خام این کشور است.

به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، صادرات نفت خام ایران در سه ماه نخست سال جاری به ۸۷۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته که نشان دهنده افزایش ۳۰ درصدی نسبت به کل صادرات در سال ۲۰۲۱ است.

تحلیلگر موسسه کپلر، یک موسسه دیگر رهیابی محموله های نفتی به این روزنامه گفته است، چین انتظار ندارد به دلیل معامله با ایران تحت تحریم های ثانویه آمریکا قرار بگیرد، زیرا واشنگتن «به شدت با روسیه سرگرم است.»

باوجود عدم توافق، به نظر می رسد ایران به دلیل فشار عرضه در نتیجه تحریم‌های روسیه، خود را برای نوعی کاهش تحریم ها آماده می کند.

موسسه «سی ترد ماریتیم» گزارش داده است،  شرکت ملی نفتکش ایران اخیرا ساخت نفتکش های جدید و تعمیرات ناوگان فرسوده خود را در یک آمادگی آشکار برای ورود دوباره به بازار قانونی نفت در جهان اعلام کرده است.

کد خبر 677596
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار انرژی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha