به گزارش همشهری آنلاین، پرویز سروری در نطق پیش از دستور خود در آغاز ششمین اجلاس عمومی شورای عالی استانها، با اعلام تسلیت به دلیل حادثه متروپل و قطار مسافربری مشهد- یزد گفت: شورای عالی استانها باید موضوعات مدیریت شهری را جدی بگیرد، به عنوان مدعیالعموم وارد شود و حاشیهنشینی پیشه نکند. در فاجعه متروپل، شورای عالی استانها در قالب هیئتی بلندپایه در آبادان حضور پیدا کرد و تا حصول نتیجه هم این موضوع را پیگیری خواهد کرد.
براساس گفته سروری«اقدامات شورای عالی استانها نیز باید منجر به عدم تکرار چنین فجایع و برخورد جدی با مقصران شود.»
او در ادامه با اشاره به حملات سایبری اخیر علیه شهرداری و شورای شهر تهران، گفت: ما نیز حملات متقابلی داشتهایم، که موفق و تأثیرگذار بوده است، امروز تقابل سایبری موضوع بسیار مهمی است و در همین حمله اخیر، اگر تیم مستقر در شهرداری تهران نبودند، یک اتفاق ناگوار میتوانست به وجود آید اما با کار جهادی و شبانهروزی، این اقدام دشمن را حقیر کردند. دنیای امروز، دنیای سایبر است و در مدیریت شهری توجه به موضوع سایبری بسیار مهم است و همه در معرض این حملات هستیم و باید آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهیم.
سروری تاکید کرد: ما نمایندگان استان در شورای عالی استانها هستیم و باید قدرت اعمال سیاستهای این شورا را در استانها داشته باشیم، احکام صادرشده برای اعضا و نمایندگی آنها از جانب ریاست شورای عالی استانها، برای همین موضوع است.
رئیس شورای عالی استانها همچنین با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، گفت: حساسیت رسانههای خارجی به این مراسم و حجم واکنشها به صحبتهای رهبری، نشان میدهد ایشان مهمترین مواضع خود را در این مراسم ابراز میکنند و عمل به هفت توصیه رهبر معظم انقلاب که بیان کردند، واجب قطعی است. سخنان رهبر معظم انقلاب، مبنی بر تلاش دشمنان برای خالی کردن انقلاب از محتوا و واژگون کردن حقیقت انقلاب، جلوگیری از کمرنگ شدن نام و یاد امام (ره)، نفوذ در آرمانهای انقلاب و کشور، افشاکردن جنگ روانی دشمن، حساسیت به ایمان مردم، جلوگیری از القای این موضوع غلط که انقلاب به بنبست رسیده است، باید نصبالعین ما باشد و همه به آن عمل کنیم.
در ادامه این جلسه سروری با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه پیشنهاد داد یک کارگروه مخصوص مدیریت شهری تشکیل شود تا مسائل و مشکلات مربوط به شوراها و شهرداری به طور ویژه پیگیری و برطرف شود،گفت: ما می توانیم با استفاده از نمایندگان کارگروههایی تشکیل دهیم تا موضوعات پیگیری شود، ما کارهای زیادی داریم که با دستگاه قضا انجام دهیم.
او افزود: مقرر شد یک کارگروه ویژه با اعضای شورای اسلامی و مسئولین قضایی برای حل و فصل مشکلات پیش آمده در محاکم قضایی برای استانها تشکیل شود. ما اگر بتوانیم با قوه قضاییه به یک تفاهمی برسیم ۹۰ درصد مشکلات حل می شود و احکامی که در محاکم قضایی صادر می شود پیش از قطعی شدن برطرف خواهند شد.
نظر شما