به گزارش خبرنگار اعزامی واحد مرکزی خبر، داوودی را در این سفر دو روزه وزیران صنایع و معادن، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، و مسکن و شهرسازی و شماری از مدیران و کارکنان عالی رتبه سیاسی و اقتصادی همراهی میکنند.
دیدار خصوصی با احمد او یحیی نخست وزیر الجزایر، شرکت در مذاکرات مشترک هیئتهای عالی رتبه دو کشور، امضای اسناد همکاری، پیگیری موافقتنامههای قبلی و همچنین دیدار با عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهور الجزایر برنامه کاری سفر معاون اول رئیس جمهور به الجزیره است.
ایران و الجزایر پس از برقراری مجدد روابط دیپلماتیک در شهریور 1379، 37 سند همکاری امضاء و سه کمیسیون مشترک در سالهای 81، 83 و 87 برگزار کردهاند.
حجم مبادلات دوکشور در سالهای اخیر به 44 میلیون دلار افزایش یافته که تراز تجاری آن به نفع ایران بوده است.
وسایل با سوخت گازی، کشمش، کنسرو و گوجه فرهنگی، عسل، فرش دستباف، گلیم، ماشین آلات کشاورزی و پسته اقلام مهم صادراتی ایران به الجزایر هستند.
سفر سال های 82 و 87 عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهور الجزایر به تهران و سفر سال 83 محمد خاتمی و 86 محمود احمدی نژاد به الجزیره از نشانههای عزم جدی دو کشور برای گسترش روابط دوجانبه به شمار میرود.
هر دو کشور به دلیل عضویت در اوپک همکاریهای نزدیکی در بازار نفت دارند و الجزایر به عنوان یکی از اعضای آژانس بین المللی انرژی اتمی و شورای حکام، همگام با کشورهای غیر متعهد درخصوص حق برخورداری ایران از انرژی صلح آمیز هستهای تلاش کرده است.
الجزایر به دلیل برخورداری از 4 هزار و 739 میلیارد متر مکعب ذخائر گازی دومین کشور دارای منابع گازی پس از روسیه است و نقش آفرینی جدی را در تعیین قیمت بازار گاز و همکاری با سازمان سه گانه گازی ایران، قطر و روسیه خواستار است.