دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷ - ۱۷:۰۶
۰ نفر

در این فصل از سال توجه مردم بیش از هر زمان دیگری به مصرف ویتامین C جلب می‌شود تا از بیماری‌هایی نظیر سرماخوردگی پیشگیری شود.

در بین مردم مرکباتی نظیر پرتقال و لیمو شناخته‌شده‌ترین منبع ویتامین C به شمار می‌آیند که مشتریان زیادی دارند.

اما شاید کمتر کسی به کیوی و خواص آن توجه کند. باید گفت که این میوه مملو از خاصیت است و ویتامین C موجود در آن نه تنها از پرتقال و لیمو کمتر نیست، بلکه بیشتر هم هست.

همچنین باید گفت که دانه‌های سیاه موجود در کیوی حاوی ویتامین D است.از سوی دیگر، کیوی از میوه‌های بسیار کم‌کالری است(در هر 100 گرم 61 کالری) و از همین رو مصرف آن در رژیم‌های لاغری توصیه می‌شود.

شاید شنیده باشید که از کیوی برای ترد کردن انواع گوشت قبل از پختن آنها استفاده می‌کنند. باید گفت که این میوه به هضم غذا‌های گوشتی در بدن نیز کمک می‌کند.

البته مصرف کیوی در افرادی که به سنگ کلیه دچارند با احتیاط توصیه می‌شود. در ضمن کیوی را باید با فاصله 2 تا 3 ساعت پس از مصرف لبنیات خورد تا از جذب کلسیم آنها جلوگیری نکند.

کد خبر 68628

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز