معاون پرستاری وزیر بهداشت درباره پرستار مشهدی که در خبرها آمده به دلیل اعتراض به پرداخت نشدن معوقات اخراج شده، توضیح داد.

کادر درمان ـ پرستار

به گزارش همشهری آنلاین، چند روز پیش خبری در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد مبنی بر این که سرپرستار بیمارستان پاستور نو مشهد (منصوره رنجبر) به دلیل اعتراض به عدم پرداخت معوقات خود و همکارانش برکنار شد. 

این پرستار جوان در ویدئویی که از او در فضای مجازی منتشر شده، می‌گوید: «هیچ کس خبر ندارد ما در بیمارستان چه می‌کشیم. وزارت بهداشت بابت کرونا هیچی به پرسنل نداد. «یک ماه با حقوق ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی من زندگی کنید. اول جواب ما را بدهید تا بتوانیم جواب مریض‌ها را بدهیم.»

معاون پرستاری وزیر بهداشت در این خصوص توضیح داد: برخی گفتند که این پرستار اخراج شده اما این پرستار مشغول به کار است و در حال رایزنی هستیم تا به جایگاه سوپروایزری خود برگردد.

عباس عبادی در پاسخ به این پرسش که ماجرای اعتراض پرستار مشهدی و بحث اخراج آن چه بوده است، اظهار داشت: این ماجرا مربوط به ۱۱ تیرماه امسال بوده است که در بیمارستان پاستور مشهد که از بیمارستان‌های خصوصی است، اتفاق افتاده است.

اعتراضات این پرستار را در ویدئوی زیر ببینید:

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

وی افزود: براساس پیگیری‌هایی که همکاران ما در دانشگاه پزشکی مشهد انجام داده‌اند، بیمارستان پاستور از بیمارستان‌های بخش خصوصی است که معمولاً پرداخت‌های آن به موقع انجام می‌شود. به طوری که تغییرات در حقوق در سال جاری که مربوط به افزایش ۵۷ درصدی تأمین اجتماعی بوده نیز پرداخت شده است.

معاون پرستاری وزیر بهداشت ادامه داد: در تیرماه این پرستاران که حقوق خردادماه خود را دریافت کرده‌اند، پرداخت اضافه کارشان با تأخیر انجام شد. به طوری که گروهی از پرستاران صبح روز ۱۱ تیر تجمعی در بیمارستان داشتند که نسبت به این موضوع گلایه‌مند بودند اما بعدازظهر همان روز معوقه مربوطه پرداخت شد.

عبادی گفت: در برخی بیمارستان‌ها، حتی بیمارستان‌های دولتی این پرداخت‌ها ممکن است با تأخیر یک‌ماهه باشد یا پرداخت کارانه‌ها نیز با تأخیر ۵-۶ ماهه صورت گیرد، اما این ۱۱ روز تأخیر در بیمارستان پاستور مربوط به پرداخت اضافه کار بوده، نه حقوق که منجر به این اعتراض شده و بلافاصله این مبلغ نیز بعدازظهر همان روز پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: در این میان اتفاق ناخوشایندی که صورت گرفته، از این تجمع هدفمند فیلمبرداری می‌شود که این موضوع مقداری غیر عادی است.

معاون پرستاری وزیر بهداشت گفت: شاید اقدام نادرستی که مسئولان بیمارستان انجام می‌دهند، این است که حکم سوپروایزری این پرستار را لغو می‌کنند. البته این پرستار همچنان کارمند بیمارستان است و شیفت‌های خود را انجام می‌دهد اما از او تعلیق مسئولیت صورت گرفته است.

عبادی اضافه کرد: با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال رایزنی هستیم تا مسئله را حل کنیم. البته همکاران پرستار ما به دنبال مطالبه حقوقی خود هستند اما نکته بالاتر اخلاق حرفه‌ای است که باید از حقوق بیماران صیانت کنیم. به خصوص بیماران بستری در بیمارستان، تا خدای ناکرده منجر به لطمه به حقوق مردم نشود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا این پرستار به جایگاه سوپروایزری خود برمی‌گردد، گفت: برخی گفتند که این پرستار اخراج شده اما این پرستار مشغول به کار است و درباره بازگشت به کارش هم در حال رایزنی هستیم تا به جایگاه سوپروایزری خود برگردد.

کد خبر 693571
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۱۷:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۵
    4 3
    هیچکس در هر شرایطی حق اعتراض ندارد.
  • هانامحمدی IR ۲۰:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۵
    4 1
    مخالفم