به گزارش همشهری آنلاین، بارندگی در مرکز استان فارس هنوز ادامه دارد و این بارندگیها موجب آبگرفتگی معابر شیراز شده است. درهمین زمینه سخنگوی ستاد مدیریت بحران شهرداری شیراز، با اشاره به وقوع آبگرفتگی در بعضی از معابر این کلانشهر، گفت: هشدارهای لازم در این خصوص اطلاعرسانی شده بود و در حالحاضر نیز نیروهای خدماترسان برای رفع آبگرفتگیها تلاش میکنند.
غلامرضا غلامی اضافه کرد: با شدت بارشها در شیراز، شاهد آبگرفتگی معابر هستیم که نیروهای خدماترسان شهرداری در صحنه حضور دارند و در حال تخلیه معابر هستند، البته در حالحاضر شدت بارندگی به گونهای است که ممکن است تا لحظاتی دیگر سیلاب رودخانه خشک به جریان درآید.
این مدیر ارشد شهری شیراز با بیان اینکه با وجود مسدود بودن کنار گذر رودخانه خشک، شهروندان این مسیر را برای تردد باز کردند، تاکید کرد: شهروندان ابتکار عمل را از دست همکاران شهرداری نگیرند، چرا که این نوع سیلاب قابل پیشبینی نیست که چه حادثه و رویدادی را به تصویر میکشد.
سخنگوی ستاد مدیریت بحران شهرداری شیراز افزود: درحالحاضر در روستای محمودآباد سروستان از شهرداری شیراز اتوبوس اعزام شده و با کمک لودر و کامیون برای تخلیه منازل و مردم اقدام شده است.
او با هشدار به شهروندان گفت: مردم از ایستادن در کنار پلها و ارتفاعات برای تماشای سیلاب بپرهیزند و محل را ترک کنند و به جای امن بروند. با بیان اینکه وزش باد نسبت به شب گذشته شدت بیشتری پیدا کرده است، توصیه جدی میشود که شهروندان از توقف کنار درختان بلندقامت به ویژه خیابان قصرت دشت باید خودداری کنند.
کدام مناطق یزد بیشتر در معرض خطر است؟
در همین زمینه، شهردار یزد هم با اشاره به آخرین اقدامات برای امدادرسانی به سیل زدگان گفت: در حالحاضر شاهد تخریبها و فرونشستها بر اثر سیل هستیم و شهرداری خود را برای این موضوع آماده میکند.
ابوالقاسم محیالدینی با بیان اینکه یکی از دلایل خسارتهای این سیلاب ورود آب به قناتهاست که از این به بعد منجر به نشست مسیر قنات و تخریبها میشود، افزود: مناطق مختلف به ویژه قسمتهای بافتهای فرسوده و تاریخی خسارتپذیر هستند و مناطقی از جمله سر دوراه، سرسنگ، اکبرآباد و برخی نقاط دیگر با تخریبهای زیادی روبهرو شدهایم.
شهردار یزد گفت: شهروندان گلایه میکنند که چرا ماشینآلات سنگین شهرداری اقدام به حضور برای رفع مشکلات نمیکنند؛ درحالی که نمیتوانیم در این مناطق بیل، لودر و کامیون ببریم، زیرا وزن این وسایل ممکن است به نشست دامن بزند.
او ادامه داد: در حال حاضر تجهیزات ارسالی از ارتش جمهوری اسلامی ایران در حال تقویت سیلبندها هستند و تجهیزات سنگین آنها نمیتواند در بافت تاریخی یزد تأثیرگذار باشد. کفکشهایی که در حال حاضر از سوی ارتش به یزد اعزام شده، بسیار قوی و برای زیرگذرها قابل استفاده است و نمیتوان از آن برای خانههای مردم استفاده کرد.
مدیر ارشد شهری یزد تاکیدکرد: با توجه به اینکه دبی حجم آب تخلیه شده بسیار بالاست، سعی کردیم به صورتی اقدام به تخلیه کنیم که به خانههای مردم ورود پیدا نکند؛ در صورتی که بارندگی نداشته باشیم قطعاً بسیاری از زیرگذرهای یزد تا فردا به صورت کامل تخلیه و مسیر برای عبور و مرور مردم باز میشود.
نظر شما