اما باید گفت که تقریبا همه راههای جدید و شیمیایی در سفیدکردن دندانها در نهایت آسیبهایی برای دندان به همراه دارند. این درحالی است که مواد غذایی نه تنها به دندانها آسیب نمیزنند، بلکه در عین حال املاح و ویتامین ها را به بدن میرسانند.
تجربه مادربزرگها حاکی از آن است که بعضی از مواد غذایی مانند کرفس، سیب، هویج و گلابی در سفید کردن دندان ها موثرند.
همچنین مخلوط جوش شیرین و خمیردندان هم به سفیدکردن موقتی دندانها کمک میکند. در مقابل توجه داشته باشید که برخی نوشیدنیها و خوردنی ها دندانها را تیره و کدر میکنند که از جمله آنها میتوان به چای، قهوه، شربت های میوه، شاتوت، زغال اخته، چغندر، و نوشابه های انرژی زا اشاره کرد.
پس از مصرف این مواد باید حتما از مسواک استفاده کرد تا رنگ دندانها به مرور تغییر نکند.