اداره کل دامپزشکی استان تهران با همکاری سازمان سردخانهها و کشتارگاه شهرداری تهران، در جهت تحقق اهداف بهداشتی جامعه و حفظ سلامت شهروندان به مناسبت عید سعید قربان در شهر تهران و شهرستانهای تابعه با برپایی مراکز متعدد، عرضه بهداشتی دام زنده و همچنین ذبح بهداشتی دام را نظارت میکند.
در اطلاعیه اداره کل دامپزشکی استان تهران آمده است: با توجه به اینکه برخی از بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان مثل هاری، کزاز ، سیاه زخم و لیستریوز صرفاً روی دام زنده و از جانب دکتران دامپزشک قابل تشخیص بوده و همچنین بسیاری از بیماریهای دیگر مثل سل، سارکوسیست و کیست هیداتید در ضمن و پس از کشتار از جانب دکترهای دامپزشک و کارشناسان بهداشت گوشت قابل تشخیص است توصیه اکید میشود دام خود را از مراکز در نظر گرفته شده تهیه کرده و تحت نظارت ناظرین بهداشتی ذبح کنید.
این اطلاعیه میافزاید: شهروندان حتی الامکان گوشت دامهای قربانی را قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند.
ضمناً شماره تلفن های 8 ـ 66917167 و 66491916 و 37 ـ 55060035 در شهر تهران و شبکههای دامپزشکی شهرستانها آماده پاسخگویی به شهروندان است.