چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۴
۰ نفر

اگر دچار چربی و فشارخون بالا هستید از خوردن خرمالو غافل نشوید.

این میوه پاییزی با طعم گسش حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم و منیزیم است که به کاهش چربی و فشار خون کمک می‌کند.

از سویی دیگر وجود مقدار زیادی فیبر، آنتی‌اکسیدانت و ویتامین C،‌ خرمالو را در فهرست میوه‌های ضد سرطان جای داده است.

این در حالی است که هر ۱۰۰ گرم خرمالو، ۸۰ کیلو کالری انرژی،‌ ۱۹ گرم قند و ۷۹ گرم آب دارد.

هرچند برخی از افراد هنگام خوردن خرمالو پوست آن را جدا می‌کنند، کارشناسان توصیه می‌کنند که این میوه به همراه پوستش مصرف شود زیرا بسیاری از خواص خرمالو در پوست آن است. البته بیماران دیابتی باید در مورد مصرف خرمالو با پزشک خود مشورت کنند.

کد خبر 70421

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز