وزیر اقتصاد اعلام کرد برای جبران لطمات وارده به فعالان اقتصادی ناشی از قطعی اینترنت و محدودیت‌های هفته های گذشته بسته حمایتی تهیه خواهد شد.

کسب و کار اینترنتی

به گزارش همشهری آنلاین، احسان خاندوزی در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به ناامنی‌های اقتصادی روزهای گذشته اظهار کرد: باید لطمات وارد شده طی هفته‌های گذشته را به رسمیت شناخت. مساله امنیت کسب و کار و سرمایه گذاری نه تنها شاخص‌های مختلف اقتصادی را تحت تأثیر قرار می‌دهد بلکه معیشت افراد اعم از فعالان بخش حقیقی اقتصاد، تجار، اصناف و… را نشانه می‌رود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: ما می‌خواهیم که اوضاع اقتصادی زودتر به آرامش برگردد و از سویی دیگر لطمات وارده به اصناف و… جبران شود که در این رابطه بسته‌های حمایتی از فعالان اقتصادی تهیه شده که در صورت تأیید از سوی مراجع ذی صلاح اجرایی می‌شود.

وی گفت: امنیت کسب و کار و سرمایه گذاری مورد تأیید دولت و بخش خصوصی است و برگشت آرامش و امنیت به این بخش مورد تأیید ماست.

کسب و کار ۱۰ میلیون نفر در معرض خطر

یکی از کارشناسان کسب‌وکارهای مجازی با اشاره به اینکه ۱۰ میلیون نفر در کشور در حوزه کسب‌وکارهای اینترنتی فعال هستند به ایرنا گفت: اغتشاشات اخیر که سبب اعمال محدودیت‌هایی در اینترنت شده، باعث شد تا بسیاری از کسب‌وکارهایی که در بستر اینترنت و فضای مجازی فعالیت دارند با ضررهای هنگفتی روبرو شوند.

محمود راشدی افزود: اینترنت یک زیرساخت در کشور محسوب می‌شود و اغتشاشات اخیر که سبب اعمال محدودیت‌هایی در اینترنت شده، بسیاری از کسب‌وکارها به‌خاطر این محدودیت نتوانستند سفارش‌ها را بپذیرند و به مشتری‌ها خدمات‌رسانی کنند.

وی افزود: در همین چند روز اخیر که اغتشاشات منجر به قطعی اینترنت شد، سفارش‌ها به دست صاحبان نرسیده است و کسی پاسخگو نیست.

کارشناس کسب‌وکارهای اینترنتی با بیان اینکه اعمال محدودیت‌هایی در اینترنت به دلیل اغتشاشات باعث کاهش اعتماد مردم به کسب‌وکارهای اینترنتی شد، گفت: این امر موجب می‌شود تا کسانی که قصد سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای اینترنتی و کمک به اقتصاد دیجیتال دارند، مردد شوند.

وی ادامه داد: آمارهایی از ضررهای روزانه ۵۰۰ هزار تومانی به بالا به هر کسب‌وکارهای اینترنتی وجود دارد که اکنون تعدادی از آنها بلاتکلیف هستند.

راشدی با اشاره به اینکه ۱۰ میلیون نفر در کشور درگیر کسب‌وکارهای اینترنتی هستند، گفت: یک میلیون و ۲۰۰ هزار کسب‌وکار در فضای اینستاگرام وجود دارد که به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم نیروی کار دارند.

وی تاکید کرد: ضررهای کسب‌وکارهای اینترنتی به‌صورت دفعی خود را نشان نمی‌دهد؛ بلکه به‌صورت تدریجی خواهد بود و یکی از مسائل باعث بیکاری و وقوع آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

کارشناس کسب‌وکارهای اینترنتی با اشاره به اینکه وزیر ارتباطات از تدوین بسته حمایتی برای کسب کارهایی که به پلتفرم‌هایی داخلی  مهاجرت کنند، خبر داده است، گفت: این اقدام خوبی است، درصورتی‌که پلتفرم‌های داخلی تقویت شوند و با پلتفرم‌های خارجی دارای رقابت باشند تا مردم با رغبت بیشتری به این بسترها وارد شوند.

راشدی بیان کرد: اکنون اختلاف زیرساختی بسیاری بین پلتفرم‌های داخلی و خارجی است که باید موردتوجه قرار گیرد.

کد خبر 711504

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار صنعت و تجارت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • مبهم IR ۱۴:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۹
    0 0
    خواهشا سرعت اینترنت را به حال اول بازگردانید کسانی که در طی دو یا سه هفته قبل بسته دینترنتی خریداری ‌رده اند با اتمام مدت زمان بسته متضرر شده اند . با تشکر