فضاپیمای اوریون در ماموریت آرتمیس ۱، مقدمه‌ای برای فرستادن انسان به ماه، پس از حدود ۲۵ روز پرواز در روز ۱۱ دسامبر به زمین بازمی‌گردد.

ماه

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از ویون، ماموریت سفر به ماه ناسا گرچه با تاخیر بسیار همراه بود، اما قرار گرفتن فضاپیمای اوریون در روز ۲۵ اکتبر در مدار ماه، نشانه‌ای از این است که این ماموریت بدون مشکل پیش می‌رود. 

در سال‌های آینده، این فضاپیما فضانوردان را به ماه خواهد برد. این بازگشت ناسا به ماه پس از آخرین ماموریت آپولو در سال ۱۹۷۲ خواهد بود. ماموریت آرتمیس ۱، اولین پرواز آزمایشی بدون خدمه با هدف بررسی ایمنی این فضاپیما است. 

بیشتر بخوانید:

ناسا اعلام کرده است که فضاپیمای اوریون، ۶۴۳۶۰ کیلومتر بالای سطح ماه پرواز می‌کند. هنگامی که فضاپیما در مدار ماه قرار دارد، کنترل‌کننده‌های پرواز سیستم‌های کلیدی را به دقت زیر نظر خواهند داشت و عملکرد فضاپیما را در عمق فضا بررسی می‌کنند. 

حدود یک هفته طول می‌کشد که فضاپیمای اوریون نیمی از گردش خود در مدار ماه را کامل کند. به گفته ناسا، بعد از کامل کردن این مسیر، اوریون برای بازگشت به خانه از مدار خارج می‌شود. 

انتظار می‌رود این فضاپیما تا ۶۴۳۶۰ کیلومتری ماه برود که یک رکورد برای یک کپسول قابل سکونت محسوب می‌شود. رکورد قبلی متعلق به فضاپیمای آپولو ۱۳ در فاصله ۴۰۰۱۷۱ کیلومتری از زمین است.

برنامه‌ریزی شده است که پس از کمی بیش از ۲۵ روز پرواز، فضاپیمای اوریون در ۱۱ دسامبر با فرود در اقیانوس آرام به ماموریت آرتمیس ۱ پایان دهد. 

در نتیجه موفقیت این ماموریت، ماموریت آرتمیس ۲ آغاز می‌شود که در آن فضانوردان بدون فرود، به دور ماه گردش خواهند کرد و سپس در صورت موفقیت‌آمیز بودن آن، فضانوردان در ماموریت آرتمیس ۳ در نهایت به سطح ماه قدم خواهند زد. این ماموریت‌ها قرار است به ترتیب در سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ انجام شوند.

کد خبر 723508

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فضا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha