در شانزدهمین شنبه امید و افتخار، کلنگ احداث ۱۱ هزار و هفت واحد مسکونی در پایتخت با حضور شهردار تهران به زمین زده شد.

کلنگ‌زنی پروژه‌های مسکن

به گزارش همشهری آنلاین، حمیدرضا صارمی در آئین آغاز ساخت ۱۱ هزار واحد مسکونی قرارگاه جهادی مسکن تهران، گفت: باید به دلیل عدم حضور شهردار تهران در این مراسم برای حضور در هیات دولت که در فصل بودجه قرار دارد، عذرخواهی کنم. ما پیشتر از ایشان درخواست کردیم که این شنبه را به تاخیر بیندازند اما شهردار تهران تاکید کردند ما قطار شنبه‌های امید و افتخار را راه اندازی کردیم و چه من باشم چه نباشم با حضور اعضای شورا این شنبه‌ها را پیگیری کنید.

او افزود: مهاجرت به شهر تهران سالانه زیر ۴۰ هزار نفر است و با توجه به ثبت ۵۱ هزار ازدواج سالانه در تهران به چیزی حدود ۱۵۰ هزار واحد مسکونی جدید به صورت سالانه در تهران نیازمندیم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: از سال ۹۳ تولید مسکن در تهران کاهش یافته به شکلی که در سه سال منتهی به ۱۴۰۰ سالانه ۶۰ هزار واحد مسکونی تولید می‌شده و در آخرین آمار نیز در سال۱۴۰۰ تولید واحد مسکونی به ۵۰ هزار واحد سالانه کاهش پیدا کرده است. همین موضوع باعث افزایش قیمت مسکن در مناطق مختلف شهر تهران شده است.

صارمی با اشاره به اینکه امروز حوزه مسکن از رکود خارج شده است، افزود: آمار صدور پروانه ما در حال حاضر از میزان سال گذشته در حال عبور کردن است و به لحاظ مساحت نیز در همین شرایط قرار داریم. بی تردید در مسیر تولید مسکن نیازمند هم افزایی با نهادها و دستگاه‌های مختلف نیز هستیم که در همین راستا تفاهم‌نامه امضا کردیم.

معاون  شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب تفاهم‌نامه امضا شده که همگی آنها تقریبا ساخت‌شان قطعی است. در نفرآباد شهرری نیز نیاز به پروژه محرک داشتیم. بی تردید با احداث این واحدهای مسکونی شهرری در سال آینده در همین موقع تفاوت‌های بسیاری را تجربه خواهد کرد. حمایت جدی شورای شهر تهران که مشوق گسترده‌ای برای شهر تهران و کسانی که پروانه شهرسازی اخذ می کنند، در نظر گرفته که گام بزرگی است.

او افزود: در برخی مناطق مراجعات ما سه الی چهار برابر افزایش پیدا کرده است. این در شرایطی است که ما در سال ۹۰، ۳۵ میلیون متر مربع پروانه صادر کردیم ولی در سال گذشته این میزان به شدت کاهش پیدا کرده، در حالیکه اگر به همان میزان سال ۹۰ صدور پروانه انجام می‌شد تاثیرات آن را در اقتصاد کشور شاهد می‌بودیم.

 متولی این پروژه‌ها شهرداری تهران، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، تعاونی مسکن کشتیرانی، آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، بنیاد موقوفه دکتر افشار، شهرداری منطقه ۲۱، تعاونی علوم و فنون هوایی، سرمایه گذاران بخش خصوصی و ... است.

کد خبر 726904
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • عباس IR ۱۳:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۹
    2 1
    شاید بهترین کاری که شهردار در طول خدمتش می تواند انجام دهد خانه دار کردن قشر کارمند کارگر و حقوق بگیران و طبقه مستمند است با اینکه با بسیاری از کارها و رفتار شهردار مخالفم اما برای موفقیتش در این پروژه از خدا تقاضای کمک میکنم موفق باشید