افرادی که قبل از افزودن آب ماکارونی به سس خود آن را دور می‌ریزند، مرتکب اشتباه بزرگی می شوند.

pasta - آشپزی - ماکارونی - پاستا

به گزارش همشهری آنلاین، صرفه جویی در آب ماکارونی نه تنها برای سیاره ما و حفاظت از محیط زیست عالی است، بلکه این ماده مخفی است که می‌تواند طعم سس شما را حتی بهتر کند. 

با این حال، چرا آب پاستا اینقدر عالی است؟ مطمئناً فکر می‌کنید که آب پاستا نمی‌تواند چیز مفیدی داشته باشد و اینجاست که مردم اشتباه می‌کنند. آب اضافی ماکارونی مملو از نمک و نشاسته است و وقتی این مواد را به سس خود اضافه کنید، چه روغن زیتون باشد و یا مواد دیگر، سس لذیذی برای شما به ارمغان می‌آید که به هیچ وجه بدون وجود آب پاستا درست نمی‌شود؛ این فرآیند امولسیون سازی نامیده می‌شود.

از آب پاستا برای رشد گیاهان استفاده کنید

آب ماکارونی سرشار از نشاسته، دارای مقادیری از کلسیم، فسفر، آهن، روی و پتاسیم است که با تامین مواد مغذی مفید به رشد گیاه کمک می‌کند. از آنجایی که سرشار از کربوهیدرات است، به فعالیت باکتری ها در خاک نیز کمک می‌کند.

گفتنی است اگر برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی به آب روغن نباتی یا نمک اضافه می‌کنید، آن را روی گیاهان استفاده نکنید زیرا روغن در نور خورشید گرم می‌شود و گیاه را می‌سوزاند.

منبع: خبرآنلاین

کد خبر 727047

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha