به گزارش همشهری آنلاین، مجتبی شفیعی گفت: با توجه به تعدد موتورسیکلتهای پست و تردد آنها در سطح شهر، تعداد ۱۰ دستگاه موتورسیکلت برقی در ماه گذشته برای تست و ارزیابی تحویل موزّعان پست شد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: فردا نیز ۹۰ دستگاه موتور برقی دیگر تحویل پست میشود و تا پایان سال نیز، ۳۰۰ دستگاه موتورسیکلت دیگر پست پس از انجام هماهنگیهای لازم با موتورسیکلتهای برقی تعویض خواهند شد.
۴۰ درصد سفرهای درونشهری؛ کمتر از ۵ کیلومتر
شفیعی با اعلام اینکه روزانه حدود ۲۰ میلیون سفر در کلانشهر تهران انجام میشود، گفت: از این میزان سفر، حدود ۴۰ درصد (۸ میلیون سفر)، طولی کمتر از ۵ کیلومتر دارند و عمده این سفرها (غیر از سفرهای پیاده) با در نظر گرفتن شرایط محیطی و توپوگرافی میتوانند به وسیله دوچرخه معمولی و برقی، اسکوتر برقی و موتورسیکلت برقی انجام شوند.
او افزود: سیستم حمل و نقل اشتراکی اعم از دوچرخه، اسکوتر و موتورسیکلت برقی، میتواند نقش بهسزایی در انجام جابهجاییهای کوتاه ایفا کند و اساساً سرویسهای اشتراکگذاری در زیرمجموعه اقتصاد اشتراکی به افرادی که تملک وسیلهای مثل موتورسیکلت برقی برایشان اقتصادی نیست، کمک میکند تا با پرداخت هزینه سفر خود بتوانند از موتورسیکلت برقی یا اسکوتر برقی استفاده کنند.
توسعه موتور و اسکوتر برقیِ اشتراکی
شفیعی از ارزیابی فنی، آموزشی و ترویجی اجرای آزمایشی طرح موتورسیکلت برقی اشتراکی در محدوده اراضی عباسآباد برای شهروندان در یک سال گذشته خبر داد و گفت: علاوه بر آن، در این مدت نسبت به اجرای آزمایشی طرح اسکوتر برقی اشتراکی نیز در پارک لاله، پارک پلیس، اراضی عباسآباد، پارک چیتگر و دریاچه خلیج فارس برای شهروندان اقدام شد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر اینکه اسکوتر برقی با دو کاربرد تفریحی و حمل و نقلی مورد استفاده قرار میگیرد و طبیعتاً رویکرد تفریحی در مقایسه با رویکرد حمل و نقلی متفاوت است، خاطرنشان کرد: پس از اتمام مراحل ارزیابی فنی، آموزشی و ترویجی و امکانسنجی اجرا، تجهیزات موتورسیکلت برقی و اسکوتر برقی اشتراکی برای استفاده شهروندان در سطح شهر تهران توسعه خواهند یافت.
نظر شما