همشهری آنلاین،مریم باقرپور: مسجد پیامبر اعظم(ع) اواخر سال ۱۳۸۸ در میدان بهرود منطقه ۲ افتتاح شد و با توجه به قرار داشتن دهها مجتمع مسکونی در اطرافش در گذر زمان به تعداد نمازگزاران اضافه میشد تا اینکه بانیان مسجد در کنار فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی تصمیم به راهاندازی خیریهای میگیرند. گرچه مسجد در محدوده مرفهنشین قرار داشت اما اطرافش محلههای نیایش و فرحزاد بودند و نمازگزاران پیامبر اعظم(ع) نمیتوانستند بیخیال آنها و سایر نیازمندان باشند و این موضوع را با امام جماعت و هیئت امنا در میان گذاشتند.
خواندنی های بیشتر را اینجا بخوانید
شناسایی ۸۰ نیازمند
حالا بیش از یک دهه از فعالیت خیریه میگذرد. در این مدت علاوه بر تحت پوشش قرار گرفتن بیش از ۸۰ نفر از نیازمندان شناخته شده که هر ماه بستههای ارزاق و... دریافت میکنند، به هر فرد محتاجی که به مسجد مراجعه کرده هم کمک شده است. «جلال صدر» امام اجماعت مسجد میگوید: «کافی است در مسجد مشکل فردی مطرح و اعلام نیاز شود. نمازگزاران و خیّران هریک از ۲۰ هزار تا ۵ میلیون تومان پرداخت میکنند تا آن فرد دست خالی برنگردد.»
توجه به مناطق حاشیهای
خیران مسجد پیامبر اعظم(ع) علاوه بر محلههای فرحزاد و نیایش، نیازمندان مناطق حاشیهای را هم فراموش نکردهاند و ۱۰ درصد کمکهایشان به محلههای محروم ارسال میشود. این کمکها گاه بستههای ارزاق و غذا و گاهی هم جهیزیه است. صدر میگوید: «بستهها در دورههای زمانی مختلف ارسال میشود. برای همین عدهای مأمور خرید میشوند و عدهای هم در بستهبندی کمک میکنند. این افراد در همه ردههای سنی هستند. از کودک و نوجوان تا فرد کهنسال و با چنان ذوقی این کار را انجام میدهند که قابل توصیف نیست.»
یکی از برنامههای خیریه پیامبر اعظم(ع) در روزهای طبخ غذا برای توزیع در محلههای محروم و بین افرادی است که در گوشه و کنار شهر به گونهای مشغول کارند. صدر میگوید: «برخی افراد مانند گلفروش سیار، واکسی و... از مناطق جنوبی برای کسب درآمد به محله ما و سعادتآباد میآیند. در گذر زمان این افراد شناسایی شدهاند. بهویژه که برخی حتی دارای معلولیت هستند. به همین دلیل زمان توزیع غذاها و خیرات این افراد فراموش نمیشوند.»
نظر شما