به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ رابعه جوانبخت کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران اظهار کرد: ۳۵ درصد از آمار تصادفات به عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه بازمی گردد.
وی افزود: عدم توانایی کنترل وسیله نقلیه طیف وسیعی دارد و باید خیلی دقیق و موشکافانه آنرا بررسی کنیم چراکه بخش زیادی ازآن به بحث سرعتها مانند تخطی از سرعت مطمئنه و یا تجاوز از سرعت مقرره و خستگی و خواب آلودگی مربوط می شود.
بیشتر بخوانید:
- تهرانی ها خشن رانندگی می کنند | آمار مرگ و میر ناشی از تصادف متناقض است | خطای انسانی، عامل ۹۰ درصد تصادفها
- این بزرگراه بیشترین آمار تصادفات پایتخت را دارد | منطقه تصادفخیز تهران را بشناسید
کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: در واقع تحلیل با این موضوع کامل میشود که افرادی که در بزرگراه تردد میکنند سرعتهای بالایی دارند مانند ترددها در شبها که اوج تصادفات ما در بزرگراهها در ساعات ۲۱ تا شش صبح صورت میگیرد و متاسفانه تصادفات فوتی که در ساعات ۳ بامداد تا ۶ بامداد روی میدهد بسیار شدید است که ما به آن ساعت خواب میگوییم.
سرهنگ جوانبخت گفت: اگر رانندهای در این ساعات به هر دلیل استراحت نکرده باشد یقینا خواب به او مسلط میشود و وی نمیتواند رانندگی نماید.
او افزود: راننده حتی اگر شیشه خودرو را پایین بیاورد و آب سرد به صورت بزند و صدای ضبط را زیاد نماید هیچ تاثیری در بیدار نگه داشتن راننده ندارد چرا که مغز در این ساعات فرایند خواب را شروع میکند و سطوح هوشیاری کاهش پیدا میکند.
کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگانی هم هستند که این موضوع را متوجه میشوند، ممکن است به خواب بروند، ولی خیلی از رانندگان این موضوع را نمیدانند و ناگهان در رانندگی به خواب میروند.
نظر شما