گروه ادب و هنر: معاون فرهنگی - اجتماعی شهردار تهران از مرحله جدید بازدید مردم از برج میلاد در سی‌امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اختصاص 2طبقه از برج به موزه آثار انقلاب خبر داد

احمد نوریان که در نشست مشترکی با معاون هنری وزارت ارشاد که رئیس ستاد بزرگداشت دهه فجر امسال است سخن می‌گفت، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: 2 طبقه این برج به سازمان فرهنگی هنری تعلق خواهد گرفت که ما قصد داریم این مکان را علاوه بر موزه انقلاب که در فرهنگسرای انقلاب در حال تاسیس داریم، به موزه آثار انقلاب اختصاص دهیم. همچنین مراسم کلنگ‌زنی تکیه شهدای هفت تیر را نیز در دهه فجر برگزار خواهیم کرد.

البته آن طور که ایسنا از قول رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نوشته است، به جز این، شهرداری تهران 1357 برنامه را در ایام دهه فجر تدارک دیده است که هزار و 87 عنوان از این برنامه‌ها در حوزه‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی است.

نوریان ادامه داد: به روال سال‌های گذشته ستاد دهه فجر مناطق تهران از سوی ستاد مرکزی دهه فجر بر عهده شهرداری گذاشته شد تا در قالب شورایی فرهنگی و اجتماعی برنامه‌هایی را با حفظ استقلال کاری مجموعه‌ها در مقیاس محله‌ای، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تنظیم کنیم.

ظاهرا شهرداری تهران به‌عنوان پشتیبان برنامه‌های ستاد مرکزی در مراسم استقبال در فرودگاه، جایگاه جلوس، میهمانی لاله‌ها و مراسم 22 بهمن حضور دارد و برنامه‌های مشترکی را نیز با ستاد سیمرغ انقلاب اسلامی طرح‌ریزی کرده است.

از جمله این برنامه‌ها، خلق بزرگ‌ترین نقاشی انقلاب است که با همکاری ستاد سیمرغ در مسافتی 16کیلومتری از میدان امام حسین(ع) تا میدان انقلاب و با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سازمان فرهنگی هنری شهرداری با محوریت پیروزی انقلاب اجرا می‌شود.

در حوزه عکس نیز در 30 منطقه تندیس عکس انقلاب نصب می‌شود و لوح زرین سیمرغ نیز در برنامه‌ای مشترک با ستاد سیمرغ نصب خواهد شد. علاوه بر این، شهرداری تهران قصد دارد برای مناطق مختلف مرتبط با انقلاب، شناسنامه مشخصی تهیه کند که حاوی سابقه و نقش این منطقه در پیروزی انقلاب خواهد بود.

در زمینه آشنایی با مناطق مختلف شهر تهران که در تاریخ انقلاب جایگاه ویژه‌ای دارند، شهرداری برنامه جالب دیگری نیز به‌صورت تور گردشگری فراهم کرده است که نوریان درباره آن اضافه کرد: این برنامه تا 30 بهمن برگزار می‌شود که از روز شنبه تا چهارشنبه، دانش‌آموزان با هماهنگی آموزش و پرورش و در روزهای پنجشنبه و جمعه خانواده‌ها طی تور گردشگری از موزه‌های عبرت، شهدا، تمبر و غیره و همچنین خانه شهدای انقلاب دیدن می‌کنند و در فرهنگسرای طبیعت نیز گالری عکس‌های منحصر به‌فرد انقلاب که توسط مردم گرفته شده در کنار اجرای نمایش با حضور هنرمندان شاخص و انجام تظاهرات دیدن می‌کنند.

به گفته نوریان، فضاسازی شهر تهران، نصب پرچم انقلاب در یکی از میادین، اجرای نقاشی دیواری در 30 نقطه، پخش تیزر و نماهنگ در تلویزیون‌های شهری، نصب یادمان انقلاب، انجام و نصب کارهای حجمی و نصب عکس‌های انقلاب، نورافشانی در روزهای 12 و 22 بهمن، نصب نمادهای ملی و محلی در مناطق مختلف کشور، مزین‌کردن کوچه‌های شهر با تصاویر شهدا، تزیین منازل خانواده‌های شهدا، انتشار کتاب یاد یاران و نامگذاری پروژه‌های جدید به نام شهدا از دیگر برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری در دهه فجر است.

برنامه‌های ارشاد

همتای نوریان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در نشست دیروز، توضیحات مختصری درباره برنامه‌های ارشاد ارائه کرد. محمدحسین ایمانی خوشخو گفت: ما در مجموع 49هزار و 917 برنامه در دهه فجر در استان‌ها و شهرهای مختلف برگزار خواهیم کرد که براساس 10هزار و 351 برنامه سال گذشته 482 در 100 رشته فعالیت‌های فرهنگی هنری داشته‌ایم.

ایمانی خوشخو ادامه داد: در دهه فجر ما جشنواره‌های هنری فیلم، تئاتر، موسیقی، شعر و تجسمی فجر را برپا می‌کنیم. جشنواره فیلم فجر با توجه با علاقه‌مندی مردم به هنر سینما ابعاد وسیعی در جامعه دارد و جشنواره تئاتر نیز در حال برگزاری است.

جشنواره شعر فجر از 10 بهمن آغاز به کار خواهد کرد. همچنین برای نخستین بار به مناسبت سی‌امین سال انقلاب جشنواره تجسمی فجر از 12 بهمن به‌مدت یک ماه برگزار می‌شود.

کد خبر 73965

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز