به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیر اجرایی مرکز تحقیقات و اطلاع رسانی اتاق اسلامی ایران وابسته به وزارت جهادکشاورزی در جلسه بررسی بازار جهانی حلال و راهکارهای همکاری با اتاق اسلامی در شیراز با بیان اینکه برای کشورهای مسلمان نشان حلال بر روی کالاهای صادراتی خود ضرورت دارد گفت: این نشان برای کیفیت و رشد کالاها تأثیرگذار است.
فخاری مهمترین برنامه های موسسه حلال در استانها را راه اندازی کمیسیون حلال با محوریت بخش خصوصی و دولتی , بـرپایی نمـایشگاه های حلال استانی , برپایی همایش های توجیهی فرهنگ حلال بیان کرد .
فخاری با بیان اینکه هر مسلمان روزانه معادل سه دلار غذا مصرف می کند گفت : بـا تـوجـه به جمعیت یک میلیارد و 800 میلیونی مسلمانان دنیا ، بیش از دو هـزار و 100 میلیارد دلار صرف غذای حلال در دنیا می شود .
وی افزود : نشان حلال فرصت مناسب برای حضور در بازارهای جهان است .
مدیر کل شیلات فارس نیز بـا بیان اینکه 11میلیون تن از تـولیدات کشاورزی کشـور در استان فارس تولید می شود گفت: این استان جایگاه مناسبی در کشور در این زمینه دارد.
وی افزود: 16 درصد محصولات باغی , 8/6 دهم درصد از تولیدات دامی و شیلات و 9/2دهم درصد محصولات زراعی کشور نیز در استان تولید می شود .