لباسشویی یکی از کاربردی‌ترین وسایل خانه است و این موضوع را تا زمانی که با کوهی از لباس‌های کثیف گوشه خانه مواجه نشوید، به‌سادگی درک نخواهید کرد.

image-20230311174322-1.jpeg

مشکلات ماشین لباسشویی و علت خرابی آن ممکن است به موارد مختلفی ربط داشته باشد. نکته‌ای که باید به آن توجه کنید، عیب یابی ماشین لباسشویی در زمان مناسب و تعمیر به موقع آن است. درصورتی‌که مشکل ماشین لباسشویی را همان ابتدا رفع نکنید، ممکن است مجبور به پرداخت خسارات سنگین‌تر در آینده شوید. در ادامه به رایج‌ترین مشکلات لباسشویی اشاره کرده و راه‌های رفع آن را بررسی می‌کنیم. با خواندن این مطلب نه‌تنها لباس‌های کثیفتان روی هم انبار نمی‌شود، بلکه بسیاری از مشکلات لباسشویی را می‌توانید بدون کمک گرفتن از یک تعمیرکار انجام دهید.

کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری؛ یکی از متداول‌ترین مشکلات لباسشویی

یکی از متداول‌ترین مشکلات ماشین لباسشویی، کار نکردن دستگاه بعد از آبگیری است. علت کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از آبگیری احتمالا به خراب بودن هیدروستات بستگی دارد. این قطعه سنسور آب است که میزان آب در فرایند آبگیری را تشخیص می‌دهد. هیدروستات یک قطعه قابل‌تعمیر نیست و درصورتی‌که ایراد دستگاه به این قطعه مربوط باشد، باید آن را تعویض کنید.

به جز هیدروستات، سوختن موتور تایمر ماشین لباسشویی نیز باعث می‌شود که ماشین لباسشویی بعد از اتمام آبگیری کار نکند. در چنین شرایطی، باید از یک تکنسین حرفه‌ای برای بررسی سیم‌های بوبن و تعمیر ماشین لباسشویی کمک بگیرید. از تکنسین بخواهید که قطع شدن اتصال سیمی بین موتور تایمر و هیدروستات را نیز بررسی کند؛ شاید ایراد دستگاه به اتصال بین این دو قطعه ارتباط داشته باشد.

متوقف شدن ماشین لباسشویی حین کار؛ دلیلی برای تعمیر ماشین لباسشویی

بسیاری از افراد به علت متوقف شدن ماشین لباسشویی حین کار، برای تعمیر لباسشویی کنوود یا لباسشویی از برندهای دیگر اقدام می‌کنند. یکی از اصلی‌ترین دلایل متوقف شدن ماشین لباسشویی حین کار و شستشو، از کار افتادن ناگهانی موتور است. به جز آن، احتمالا تایمر لباسشویی آسیب دیده و دستگاه حین چرخش به‌طورناگهانی از کار می‌ایستد. علاوه‌بر این دو مورد، خرابی قطعات زیر ممکن است علت متوقف شدن ماشین لباسشویی حین کار باشد:

  • میکروسوئیچ در ماشین لباسشویی

  • زبانه و قفل در ماشین لباسشویی

  • تایمر الکترونیک

  • شیر برقی ورودی آب

علاوه‌بر این، سنگین بودن بار درون لباسشویی نیز ممکن است باعث به وجود آمدن این مشکل شود. نوسانات جریان برق یا خرابی دوشاخه پریز را نیز باید بررسی کنید. درصورتی‌که فکر می‌کنید مشکلات لباسشویی مربوط به قطعات و اتصالات داخلی است، از تکنسین تعمیر ماشین لباسشویی برای عیب یابی دستگاه کمک بگیرید.

مشکلات متداول لباسشویی و راه های رفع آنها

کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از روشن شدن به دلیل عدم توجه به ظرفیت دستگاه

یکی از مشکلات ماشین لباسشویی سامسونگ یا برندهای دیگر که برای بسیاری از افراد پیش می‌آید، این است که می‌گویند ماشین لباسشویی روشن می‌شود ولی کار نمی‌کند؛ برای رفع این مشکل در بسیاری از موارد به تعمیر ماشین لباسشویی سامسونگ یا تعمیر لباسشویی از برندهای دیگر ندارید، بلکه مشکل مربوط به وزن لباس‌های درون دستگاه است.

اگر وزن لباس‌های درون ماشین لباسشویی بیش از اندازه سنگین یا بسیار سبک باشد، دستگاه بعد از روشن شدن کار نمی‌کند. برای این که با این مشکل مواجه نشوید، ظرفیت ماشین لباسشویی را هنگام شستن لباس‌ها در نظر داشته باشید. اگر وزن لباس‌های درون ماشین لباسشویی متناسب با ظرفیت آن است ولی باز هم دستگاه کار نمی‌کند، باید برد الکترونیکی، موتور تایمر لباسشویی، پمپ تخلیه آب، سوئیچ کنترل درجه حرارت، شیر برقی و موتور اصلی دستگاه توسط تکنسین تعمیر ماشین لباسشویی موردبررسی قرار بگیرد.

تخلیه نشدن آب کثیف بعد از انجام فرایند شستشو؛ یکی از مشکلات ماشین لباسشویی قدیمی

علت تخلیه نشدن آب ماشین لباسشویی گاهی اوقات به خود دستگاه مربوط نیست و باید مسیر خروجی تخلیه آب را در ساختمان بررسی کنید. اگر لوله فاضلاب منزل دچار گرفتگی نشده باشد، به سراغ عیب یابی ماشین لباسشویی بروید. انسداد شلنگ تخلیه یا فیلتر پمپ تخلیه ممکن است باعث شوند آب در مسیر خروجی گیر کند و از مخزن ماشین لباسشویی تخلیه نشود.

وسایل کوچک و جمع شدن کرک و پرز لباس‌ها به‌مرورزمان باعث انسداد یا خرابی پمپ تخلیه خواهد شد. پس پیش از اقدام برای تعمیر ماشین لباسشویی، پمپ تخلیه یا شلنگ تخلیه را بررسی کنید. معیوب بودن سوئیچ در ماشین لباسشویی یا خرابی برد الکترونیکی نیز ممکن است باعث بروز این مشکل شود که برای رفع آن باید از تعمیرکار کمک بگیرید.

گرم نشدن آب درون ماشین لباسشویی یا به جوش آمدن آب؛ دلیلی برای عیب یابی ماشین لباسشویی

اصلی‌ترین علت گرم نشدن آب ماشین لباسشویی، خراب شدن المنت دستگاه است. گاهی اوقات نیز به دلیل جرم گرفتگی سطح المنت ماشین لباسشویی، دستگاه قادر به گرم کردن آب نخواهد بود. در چنین شرایطی نیاز به عیب یابی ماشین لباسشویی پاکشوما یا هر برند دیگر برای تعویض یا جرم‌گیری المنت خواهید داشت. یکی دیگر از مشکلات ماشین لباسشویی به جوش آوردن آب است. این مشکل لباسشویی به خراب بودن ترموستات دستگاه ربط دارد. تعمیر یا تعویض ترموستات نیز باید توسط تکنسین حرفه‌ای انجام شود.

مشکلات متداول لباسشویی و راه های رفع آنها

عیب یابی ماشین لباسشویی و تعمیر آن را به تعمیر آنلاین بسپارید

در این مطلب درباره مشکلات ماشین لباسشویی صحبت کردیم. عیب یابی ماشین لباسشویی ال جی یا ماشین لباسشویی سایر برندها و پیدا کردن علت خرابی آن‌ها، باید در اولین فرصت بعد از بروز ایرادات جزئی در دستگاه انجام شود؛ زیرا درصورتی‌که به موقع برای تعمیر ماشین لباسشویی اقدام نکنید، ممکن است مجبور به پرداخت هزینه‌های سنگین‌تر یا خرید یک ماشین لباسشویی جدید شوید.

مجموعه تعمیر آنلاین با سال‌ها تجربه درخشان در زمینه تعمیرات و خدمات تخصصی لوازم خانگی برای عیب یابی ماشین لباسشویی اسنوا و سایر لباسشویی‌ها از برندهای داخلی و خارجی به شما کمک خواهد کرد. درصورتی‌که نیاز به خدمات مطمئن تعمیر ماشین لباسشویی در تهران و شهرستان دارید، به سایت این مجموعه سر بزنید و با شماره‌های درج شده در سایت تماس بگیرید.

کد خبر 747963

پر بیننده‌ترین اخبار بازار

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha