به گزارش همشهری آنلاین، انجماد روشی موثر برای ماندگاری بیشتر اقلام فاسد شدنی است. فرآیند انجماد از رشد باکتریها، مخمرها و کپکهایی که باعث فساد مواد غذایی و مسمومیت غذایی میشوند، جلوگیری میکند، اما انجماد آنها را از بین نمیبرد. بنابراین مهم است که یکسری نکات را برای یخ زدن ایمن و محافظت از کیفیت مواد غذایی خود دنبال کنید.
- روش درست فریز مواد غذایی ؛ بهترین دما برای فریزر خانگی | چگونه از سوختگی فریزری مواد غذایی جلوگیری کنیم؟
برای بزرگنمایی بیشتر روی تصویر کلیک کنید
نظر شما