مجموع نظرات: ۳
جمعه ۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۹
۰ نفر

احتمالا اسپاگتی را با گوشت قرمز، گوشت مرغ،  قارچ و یا سویا می‌خورند. اما یک پیشنهاد جسورانه‌ برایتان داریم؛ این بار اسپاگتی را با انواع سبزیجات و میگو تست کنید.

اسپاگتي

 همشهری آنلاین: اسپاگتی جامبالایا (اسپانیایی) خوراک خوشمزه‌ای است حتمن این مطلب را بخوانید و این غذا را درست کنید.

۱. اسپاگتی را به مدت ۷ دقیقه در آب جوش و زردچوبه بریزید و اجازه دهید خوب جوش بخورد. میگو، ماهی و فیله مرغ را با روغن زیتون یا کره تفت دهید.  

۲. سبزیجات، قارچ، فلفل دلمه‌ای، زیتون، سس مارینا، نمک و فلفل را اضافه کرده بگذارید مواد در سس کمی پخته شوند.  

۳. در پایان ادویه، هات سس و اسپاگتی را هم که قبلا در آب جوش پخته شده را اضافه کنید و تفت دهید.

مواد لازم:

دو عدد  میگو پوست‌کنده
یک عدد  فیله مرغ۱۰۰ گرم؛
 گوشت ماهی فیله‌شده
۱۰۰ گرم  فلفل دلمه‌ای رنگی
۴ عدد  زیتون سیاه
یک ق‌چ  سیر خردشده
۴ عدد  قارچ دکمه‌ای     
۱۰۰ گرم  اسپاگتی پخته‌شده
یک لیوان سس مارینا
مقداری هات سس
یک ق‌غ  جعفری ریز شده    
یک ق‌چ  آویشن
فلفل سیا

کد خبر 755998
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha