به گزارش همشهری آنلاین سیدهادی طباطبایی درباره کیفیت بیستودومین دوره لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: لیگ امسال میتوانست جذابتر از این شود. برخی تیمها اگر برنامهریزی خوبی داشته باشند میتوانند مسابقات لیگ را بهتر کنند. تیمهایی مانند تراکتور، ذوبآهن و فولاد خوزستان پتانسیل بالایی دارند تا به تیم ملی کمک کنند. خوزستان پتانسیل زیادی در فوتبال دارد، اما متاسفانه این فصل شاهدیم که دو تیم خوزستانی در حال حذف شدن از لیگ برتر هستند.
وی افزود: به دلیل ظرفیت بالای تمام مناطق مختلف ایران، استعدادهای زیادی داریم که اگر این پنانسیل بهتر مدیریت شود و بهتر از این استعدادها استفاده کنیم مسابقات لیگ برتر جذابتر هم خواهد شد. فوتبال یک رشته تخصصی است، چون با نیروی انسانی سر و کار داریم باید از این بخش شناخت کامل داشته باشیم. با توجه به توان فکری و ذهنی بازیکنان باید به گونهای کار کنیم که برای حضور در شرایط سخت همچون اتفاقات مختلف و آسیب دیدگیهای بلندمدت آماده شوند. مدیریت فوتبال ایران مدیریت تخصصی ورزشی در فوتبال نیست تا زمانی که فوتبال را به صورت تخصصی اداره نکنیم و بیشتر از آن چیزی که باید نتیجه بگیریم، هزینه میکنیم، این معضل در فوتبال وجود دارد و خروجی مناسبی نداریم.
*مشکل فوتبال ایران این است که از پشت میز اداره میشود
کارشناس فوتبال با اشاره به اینکه کسی که به این رفتار آگاه نباشد هیچ گاه نمیتواند فوتبال را مدیریت کند، گفت: یک روز به یکی از مدیران فوتبال گفتم که متاسفانه مشکل فوتبال ایران این است که از پشت میز اداره میشود. پشت میز نشستن عیبی ندارد، اما اینکه فقط بخواهد روی کاغذ نگاه کند و بعد برنامهریزی کند، قطعاً بازیکن داخل زمین را درک نخواهد کرد و نمیتواند خروجی لازم را به دست آورد. راس فوتبال میتواند یک مدیر باشد و کارش را به درستی اجرا کند، اما مهم این است که کسانی که در لایههای اجرایی حضور دارند فوتبالی باشند، دوره مدیریتی را گذارنده باشند و درد بازیکنان در شرایط مختلف را بدانند.
طباطبایی در خصوص اینکه نباید گذشته بازیکن فراموش شود، تاکید کرد: سیدحسین حسینی در هفتههای اخیر تحت فشار قرار گرفته و حیف که به این شکل درآمده است. بروز رفتارهایی که باعث تنش روی بازیکنان میشود، ابتدا به خاطر این است که ما ایرانیها خیلی احساسی هستیم و در مقابل هواداران بسیار هیجانی رفتار میکنند. چون فقط لحظه را میبینیم و گذشته و سابقه بازیکنان را فراموش کردهایم. خیلی از مسئولان در ورزش کشورمان، فقط ۹۰ دقیقه را میبینند و قبل و بعد از بازی را نمیبینند که بازیکن چقدر در گذشته زحمت کشیده تا خودش را برای این ۹۰ دقیقه آماده کند. پس فقط ۹۰ دقیقه نیست و نباید یادمان برود که چه پروسهای طی شده تا به این لحظه رسیده.
*عملکرد خوب قایدی کمک زیادی کرد تا استقلال به وضعیت ایده آل برسد
پیشکسوت فوتبال ادامه داد: اگر بازیکنی در گذشته موفق بوده و در یک یا دو بازی اشتباه بکند و به او فشار بیاوریم، در بازیهای بعدی او را از دست خواهیم داد. مشکل وجود تنش برای این دروازهبان (حسینی) این است که یک بخش از آن به فرهنگ خودمان برمیگردد که میتوان با مدیریت درست تنش را کم کرد تا کیفیت کار بازیکنانمان بالاتر برود.
طباطبایی درباره عملکرد مهدی قایدی خاطرنشان کرد: قایدی بازیکن فوقالعادهای است که مهار کردنش بسیار سخت است. او هوش بالایی دارد و از سرعت بالایی برای رد شدن از بازیکن مقابلش بهره میبرد. قایدی ابتدای فصل آنچنان آمادگی بدنی و جسمانی مطلوبی نداشت، اما رفته رفته با برنامهای که کادرفنی برای او در نظر گرفت به آمادگی مطلوب دست یافت. از زمانی که کیفیت بدنی قایدی خوب شد توانست عملکرد چشمگیری داشته باشد و کمک زیادی به استقلال کرد تا به وضعیت ایده آل برسد. اگر قایدی از ابتدای فصل آمادگی کنونی را داشت به طور حتم میتوانست آمارهای بهتری را از آن خود کند.
نظر شما