عضو هیأت امنای مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان درباره اجرای طرح ارزش مالکانه، گفت: از آنجایی که اجرای طرح ارزش مالکانه به صورت مرحله‌ای و شرکت به شرکت خواهد بود، در هر مرحله تعدادی سهام متفاوت به فرهنگیان واگذار می‌شود.

صندوق ذخیره فرهنگیان

به گزارش همشهری آنلاین، محسن مسعودی عضو هیأت امنای مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در خصوص جزئیات واگذاری سهام شرکت‌های این مؤسسه به اعضای صندوق ذخیره، اظهار کرد: فرهنگیان و به ویژه بازنشستگان توجه داشته باشند که واگذاری سهام به صورت مرحله‌ای و زمان‌بر خواهد بود تا بازنشستگان، کل ارزش مالکانه خود را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه میزان سهام هر یک از اعضا بر اساس سال‌های عضویت و میزان واریزی آنها به صندوق محاسبه می‌شود، افزود: فرهنگیانی که واریزی بیشتری به صندوق داشته‌اند، ارزش مالکانه بیشتری نیز دریافت خواهند کرد، بنابراین ارزش مالکانه هر کدام از بازنشستگان با دیگران متفاوت خواهد بود.

مسعودی با اشاره به اینکه نحوه محاسبه سهام و اختصاص آن به بازنشستگان بر اساس مکانیسم‌های دقیق انجام شده است، تصریح کرد: به فرهنگیان اطمینان خاطر می‌دهیم که با توجه به سامانه‌های حسابداری اعضا و دفاتر ثبت، احتمال اشتباه در این طرح تقریباً به صفر رسیده است؛ با این حال تعدادی از سهام به عنوان ذخیره پیش‌بینی شده تا همه بازنشستگان ارزش مالکانه خود را به صورت کامل دریافت کنند.

وی ضمن توصیه به بازنشستگان برای دریافت کد بورسی و ثبت آن در سامانه مؤسسه در اسرع وقت، اظهار کرد: در صورتی که فرهنگیان نتوانند قبل از آغاز واگذاری سهام در پایان اردیبهشت، کد بورسی خود را ثبت کنند، هیچ جای نگرانی نیست زیرا به محض دریافت کد بورسی و ثبت در سامانه، سهام مورد نظر به آنها تعلق می‌گیرد.

عضو هیأت امنای مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان درباره میزان سهامی که به هر کدام از بازنشستگان تعلق می‌گیرد، گفت: از آنجایی که اجرای طرح ارزش مالکانه به صورت مرحله‌ای و شرکت به شرکت خواهد بود، بنابراین در هر مرحله تعداد سهام متفاوتی به فرهنگیان واگذار خواهد شد تا در نهایت در یک بازه حداقل دو ساله، بازنشستگان کل ارزش مالکانه خود را دریافت کنند.

وی افزود: مرحله اول طرح ارزش مالکانه که در اردیبهشت آغاز می‌شود شامل بازنشستگانی است که تا آخر اسفند 1401 بازنشسته شده و کد بورسی خود را در سامانه مؤسسه ثبت کرده‌اند، بنابراین ارزش مالکانه سایر بارنشستگان در مراحل بعدی به آنها واگذار خواهد شد.

مسعودی در خصوص سهام شرکت‌های غیر بورسی نیز بیان کرد: برنامه مؤسسه این است که همه شرکت‌های زیر مجموعه آن بورسی شده و ارزش مالکانه به شکل سهام به بازنشستگان واگذار شود اما برای شرکت‌هایی که قابلیت بورسی شدن ندارند نیز تمهیداتی اندیشیده شده که ممکن است در قالب یونیت به آنها واگذار شود.

وی با اشاره به اینکه ارزش مالکانه به همه اعضای شاغل و بازنشسته تعلق می‌گیرد، تصریح کرد: واگذاری سهام فقط به بازنشستگان خواهد بود، بنابراین سهام افراد شاغل نزد صندوق محفوظ است و در زمان بازنشستگی به آنها واگذار می‌شود.

عضو هیأت امنای مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در خصوص ارزش مالکانه سهام بازنشستگانی که فوت کرده‌اند، گفت: وراث این افراد پس از انجام امور مربوط به انحصار وراثت و مفاصا حساب دارایی و طی روندهای قانونی، می‌توانند ارزش مالکانه را دریافت کنند.

وی یادآور شد: بازنشستگان باید دقت کنند که بازار بورس و قیمت سهام تابع عرضه و تقاضاست بنابراین فرهنگیان، سهام خود را طوری مدیریت کنند که از ریزش قیمت سهام جلوگیری شود تا نه خودشان و نه صندوق متضرر نشود.

مسعودی، اجرای طرح ارزش مالکانه را در راستای انتظارات بحق اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان عنوان کرد و افزود: فرهنگیان در روند اجرای این طرح بزرگ به شایعات توجه نکنند و اخبار و اطلاعات لازم را از کانال‌های رسمی صندوق به ویژه وب سایت مؤسسه دنبال کنند.

کد خبر 761418

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • IR ۲۱:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
    1 0
    هر معلم سال ۷۴تا ۹۰ که ریال ارزش داشت سالی پول دوتا موتورسیکلت به حساب صندوق ریخته و یا پول چهار تا سکه به حساب صندوق ریخته هر معلم از سال ۷۴تا۹۰ ریال ارزش نسبتا بهتری داشت هررسال ،،ارزش پول دو موتور سیکلت و طی ۱۶سال پول ۳۲موتور سیکلت به حساب صندوق ریخته ،تآ سال نود که ریال ارزش داشته و یا پول ۶۴سکه تمام به حساب صندوق دخیره فرهنگیان ریخته،، الان صندوق میگه بیا پول دو تا تایر یک موتوررسیکلت بگیر برو پس ارزش مابقی ۳۱عدد موتور سیکلت از سال ۷۴تا نود کی قراره بدید اگر آموزش وپرورش سال ۷۴ به جای صتدوق ذخیره با یک بانک قرارداد بسته بود و واریزی ماهانه معلمان در یک حساب خوابیده بود الان هررمعلم با سود سالانه ان که هر ماه اضافه میشده حداقل باید دو میلبارد تومان به نرخ روز از بانک اصل و سود اسلامی تازه نه سود ربا الان دومیلیارد تومان می‌گرفتند اگر چپاولی هم دررصندوق دخیره صورت گرفته نظام باید پاسخگو باشد چون همه مسولان هیت امنا صندوق دخیره با واسطه از فیلتر ... رد شدند و مردم با رای به صندوق اعتماد میخرند