به گزارش همشهری آنلاین، کپکهایی که روی ترشی تشکیل میشوند، سم خطرناک مایکوتوکسین تولید میکنند که باعث نرم شدن مواد غذایی و تغییر طعم و رنگ آنها میشوند. این سم میتواند باعث بروز مسمومیت غذایی هم شود. در اینفوگرافیک زیر با روشهایی برای کپک نزدن ترشی آشنا میشوید:
یکی از مشکلات اساسی در تهیه انواع شور و ترشی، کپکها هستند، اما زیاد نگران نباشید چون با دانستن برخی ترفندها میتوانید از کپک زدن انواع ترشی جلوگیری کنید.
![چگونه از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟ | ۸ روش برای کپک نزدن ترشی ترشي](https://media.hamshahrionline.ir/d/2022/06/24/4/4691514.jpg?ts=1656059439000)
کد خبر 765156
منبع: همشهری آنلاین
نظر شما