همشهری آنلاین: بعضیهایشان آنقدر در سردخانه ماندهاند که فقط ظاهر گولزنکی دارند ولی باطن آنها خراب و غیرقابل استفاده است و مجبوریم راهی سطل آشغالشان کنیم. اگر شما سیب و پرتقالی خریدهاید که پوک یا خشک و بدون آب است یک راه دیگر هم وجود دارد: از آنها برای دسر ژلهای استفاده کنید. این ژله در پوست آناناس هم بینظیر است.
فقط کافی است چند جور ژله میوهای با طعمها و رنگهای مختلف و البته متضاد با میوه انتخابی تهیه کرده و دست به کار شوید؛ به عنوان مثال سیب را با پوست توسط چاقو به دو نیمه مساوی تقسیم کرده و گوشت داخل آن را با یک قاشق یا ابزار توپی کوچک خالی کنید. این کار را آرام و با دقت انجام دهید تا پوست میوه سوراخ نشود. بعد از اینکه این کار تمام شد، سطح گوشت سیب را به آب آناناس آغشته کنید تا سیاه نشود.
حالا پودر ژلاتین میوه مورد نظر را در یک لیوان آب جوش حل کنید و بعد از اینکه از حرارت افتاد، داخل نیمه سیب بریزید و دو ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. سپس میتوانید با هر قطر دلخواه و البته با چاقوی ارهای تیز سیب را برش بزنید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید.
درباره پرتقال هم به همین ترتیب عمل کنید؛ با این تفاوت که با توجه به اینکه شما از پوست پرتقال استفاده میکنید نیازی به آب آناناس هم نیست؛ فقط کافی است گوشت داخل پرتقال را خالی کنید.
فوتوفن
برای اینکه ژله خوش طعم و رنگ شود مرحله حل کردن پودر ژلاتین در آب جوش را روی آب بخار کتری در حال جوش انجام دهید. در ضمن نیازی به اضافه کردن آب سرد هم نیست.
یه جور دیگه
اگر دوست دارید ژلههایتان فرم متفاوتی بگیرند میتوانید از پوست تخممرغ به عنوان قالب استفاده کنید؛ به این ترتیب که روی پوست تخممرغ را سوراخ کرده و بعد از خالی کردن محتویات داخل آن، چند بار با آب سرد و مایع ظرفشویی بشویید. سپس مایع ژله را از همان سوراخ داخل پوست تخممرغ بریزید و در یخچال قرار دهید بعد از دو ساعت، پوست تخممرغ را شکسته و ژله تخممرغی را خارج کنید.
نظر شما