پول‌ساز بودن فناوری هوش مصنوعی با آماری که از درآمد شرکت بزرگ مایکروسافت بیرون آمده است، توجه کارشناسان این فناوری را به‌خود جلب کرد.

هوش مصنوعی 2

به گزارش فورچون، مایکروسافت اوایل امسال با همکاری با یک شرکت مولد هوش مصنوعی، کاربران را شگفت زده کرد و حالا خبر درآمد هنگفت از این فناوری می‌تواند باعث ترغیب رقبای مایکروسافت برای یک مبارزه اقتصادی شود.

براساس گزارش تحلیلگران در بدترین حالت درآمد مایکروسافت از این هوش مصنوعی ۳.۴ میلیارد دلار و در بهترین حالت ۲۷.۵ میلیارد دلار خواهد بود. چندی پیش نیز آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل، در جلسه مربوط به هوش مصنوعی شورای امنیت گفت: سهم هوش مصنوعی از اقتصاد جهانی تا سال ۲۰۳۰ به ۱۵ تریلیون دلار افزایش پیدا می‌کند.

درآمد ۱۴ میلیارد دلاری
شرکت تحقیقاتی Macquarie Equity Research گزارشی با اعلام نرخ درآمد مایکروسافت از هوش مصنوعی جدید بینگ‌چت Enterprise منتشر کرده است.

طبق این گزارش این فناوری که با هزینه ماهانه ۳۰دلار برای کسب‌وکارها معرفی شد، می‌تواند در نخستین سال ۱۴ میلیارد دلار برای این شرکت بزرگ فناوری درآمد داشته باشد. رقم اعلام شده به نسبت ثبت نام ۱۰ درصد از کاربران شرکتی مایکروسافت برای این ابزار هوش مصنوعی تخمین زده شده است. با توجه به آماری که کارشناسان استخراج کرده‌اند مایکروسافت به‌عنوان غول‌فناوری دنیا می‌تواند با این درآمد هنگفت، سرمایه‌گذاری سنگین خود روی شرکت OpenAI سازنده ChatGPT را جبران کند.

هوش مصنوعی کوپایلوت ۳۶۵
به‌گفته کارشناسان سایت مک کوئری مایکروسافت تقریبا ۳۸۲میلیون کاربر تجاری از محصول Office ۳۶۵ دارد. بنابراین اگر فقط ۲.۵ درصد از این کاربران تصمیم بگیرند هزینه ۳۰دلاری CoPilot ۳۶۵ را پرداخت کنند، مایکروسافت در بدترین حالت ۳.۴میلیارد دلار درآمد اضافی سالانه خواهد داشت.

سارا بولر، تحلیلگر Macquarie گفت: به‌نظر من، ابزار کوپایلوت آفیس، یک انتخاب منطقی برای نخستین تلاش مایکروسافت در زمینه کسب درآمد از سرمایه‌گذاری ۱۰میلیارد دلاری خود روی فناوری شرکت OpenAI است. آفیس ۳۶۵محصول اصلی مایکروسافت برای کسب درآمد و یکی از مهم‌ترین ابزارها در دنیای تجارت به‌حساب می‌آید.

کوپایلوت ۳۶۵ چیست؟
ابزار هوش مصنوعی کوپایلوت ۳۶۵، باعث شده از زمان معرفی آن توسط شرکت مایکروسافت ارزش سهام این شرکت نزدیک به ۳ درصد افزایش پیدا کند. این ابزار که با اشتراک ماهانه ۳۰ دلاری در دسترس کاربران و کسب‌وکارها قرار می‌گیرد، عملکردی شبیه به ChatGPT دارد. به این ترتیب بسیاری از کاربران می‌توانند کارهای اداری و وظایف روزانه خود را به‌صورت خودکار انجام دهند و از این چت ‌بات در صفحات گسترده، ارائه‌های پاورپوینت و سایر برنامه‌های خود کمک بگیرند. آزمایش نسخه بتا CoPilot ۳۶۵ از اسفند گذشته برای کسب‌وکارها شروع شده و ۶۰۰ نفر از مهم‌ترین مشتریان مایکروسافت ازجمله بانک آمریکا، فورد و والمارت هزینه نسخه پیش از عرضه آن را پرداخت کردند.

استقبال این شرکت‌ها از این سرویس باعث افزایش بهره‌وری آن شده است. همانطور که بسیاری از شرکت‌ها مثل اپل و سامسونگ درباره استفاده کارمندان خود از چت‌ بات‌های هوش مصنوعی ابراز نگرانی کرده بودند، مایکروسافت هم این موضوع را پذیرفته است و می‌گوید: استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی که مخصوص امور تجاری نیستند، به‌صورت ناخواسته داده‌های حساس کسب‌وکارها را در معرض خطر قرار می‌دهد.

کد خبر 775338

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha