مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷
۰ نفر

بعضی‌ها سینه یا فیله مرغ را به خاطر خشک بودنش دوست ندارند. اگر شما هم از آن دسته افراد هستید و معمولا این قسمت از مرغ در خانه‌تان طرفداری ندارد، با آن رولت درست کنید. رولت مرغ شکم‌پر به خاطر ظاهر زیبایش یک غذای فانتزی برای پذیرایی از مهمانان است.

رولت مرغ

همشهری آنلاین: آن را در مهمانی‌ها بپزید و مطمئن باشید خودتان هم مشتری‌اش می‌شوید چون دیگر خشک نیست.

مواد لازم 

۴ عدد فیله مرغ
یک عدد هویج متوسط
یک ساقه کرفس نازک
نمک و فلفل به میزان لازم
یک ق‌س زعفران آب کرده
مقداری ذرت و کلم بروکلی برای تزئین
روغن به میزان لازم

۱. فیله‌های مرغ را با بیفتک کوب بکوبید تا کمی پهن و نازک شوند. سپس آنها را با کمی نمک، فلفل و زعفران‌آب کرده مزه‌دار کنید.

۲. هویج را پوست کنده و به صورت خلال‌های نازک درآورید.

۳. کرفس را هم به شکل نوارهای نازک برش بزنید.

۴. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را روی سطح صاف یا تخته آشپزخانه بگذارید و روی آنها را خلال‌های هویج و کرفس به مقدار دلخواه قرار دهید و فیله‌ها را لوله کنید.

نکته: بهتر است تعداد خلال‌های سبزیجات آن‌قدر نباشد که نتوانید فیله را به راحتی لوله کنید.

۵. فیله را طوری لوله کنید که خلال‌های سبزیجات در وسط رول قرار بگیرند.

۶. رولت‌های آماده را در روغن داغ سرخ کنید تا فیله‌ها پخته و طلایی رنگ شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. برای ثابت نگه داشتن رولت می‌توانید چند خلال دندان در آن فرو کنید. رولت‌ها را بعد از آماده شدن در بشقاب چیده و با کلم برکلی و ذرت تزئین کنید.

یه‌جور دیگه

می‌توانید سبزیجات (کرفس و هویج) را قبل از گذاشتن روی فیله‌ها، بخارپز یا حتی سرخ کنید. البته شما می‌توانید سبزیجات را خام درون فیله بگذارید تا در حین سرخ شدن پخته شوند.

برای داخل رولت فیله‌ها می‌توانید از ذرت و کلم و جعفری هم استفاده کنید. در ضمن سیب‌زمینی هم غذای خوبی برای کنار این وعده غذایی است.

کد خبر 780245
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha