همشهری آنلاین: این تصور درست نیست زیرا برای سیر شدن حتما لازم نیست یک بشقاب کامل پاستا یا برنج بخورید. شما میتوانید غذای مختلفی با پاستا بپزید که نه تنها چرب و پرسس نبوده بلکه برای آنها که رژیم کمکالری دارد هم مناسب باشد.
مواد لازم برای ۴ نفر
۴۰۰ گرم اسپاگتی (ماکارونی رشتهای)
۱ عدد پیاز (ریز خرد شود)
۳ حبه سیر
۲۰۰ گرم جوجه کبابی
۲ عدد کدو و بادمجان (هر کدام ۱ عدد)
۳ عدد گوجهفرنگی (رنده شود)
۵۰ گرم قارچ
۲۰ گرم فلفل سبز
۱ ق س جعفری خرد شده
به مقدار لازم نمک و فلفل
نوک ق چ زعفران
روغن به مقدار لازم
آب لیموترش(به مقدارلازم برای مزه دارکردن)
۱. جوجههای کبابی را به قطعات مناسب تقسیم کرده و از شب قبل با زعفران و آب لیموترش، پیاز و نمک طعمدار کنید. در این فاصله کدو و بادمجانها را پوست کنده و حلقه حلقه کنید و کناری بگذارید.
۲. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. سپس جوجهها، کدو، بادمجان، قارچ و فلفلهارا(بهصورت درسته) سیخ کنید.
۳. روی سینی فر را با کمی روغن چرب کرده و سیخهای جوجه و سبزیجات را روی سینی بخوابانید و مدت ۲۰ دقیقه با شعله بالای فر کباب کنید.
۴. در فاصله کباب کردن مرغ و سبزیجات، پاستای رشتهای را به روش معمول در آب جوش ریخته و مدت ۱۲ دقیقه بپزید و آبکشی کنید. حالا نوبت درست کردن سس گوجه فرنگی میرسد.
۵. برای درست کردن سس گوجه، قابلمه کوچکی آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید. پیازها را در روغن تفت دهید تا کمی سبک شود، سپس سیر را رنده کرده و بعد از اضافه کردن گوجه فرنگی و نمک و فلفل بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد. بعد از این مدت جعفری خرد شده را اضافه کرده و بعد از یکی دو دقیقه جوشیدن کنار بگذارید.
۶. حالا شما میتوانید کمی از اسپاگتی را همراه با یک سیخ جوجه و سبزیجات و مقداری سس گوجه فرنگی بخورید و نگران کالری آن هم نباشید.
نظر شما