به گزارش همشهری آنلاین، پس از اعطای جایزه سیاسی صلح نوبل به نرگس محمدی به دلیل فعالیتهای ساختارشکنانه و ضد ایرانی وی، آذر منصوری بیانیهای را با هدف برجسته سازی این مسئله و تبریک به نرگس محمدی آماده و منتشر کرد.
منصوری از زنان اصلاح طلب خواسته بود تا این بیانیه را امضا کرده و آن را در قالب پیام تبریک زنان روشنفکر ایرانی به نرگس محمدی در فضای عمومی منتشر کنند اما برخی از زنان سرشناس اصلاح طلب از همراهی با منصوری به دلیل ماهیت و هدف اقدام وی اجتناب کردند.
طبق شنیدهها، همین مسئله منجر به دلخوری شدید منصوری از زنان اصلاحطلب و متهم ساختن برخی از آنها به عدم پایبندی به کار سیستمی و انسجام سیاسی شده است. منصوری طی هفتههای اخیر نیز به سبب صدور بیانیهای ساختارشکنانه (با هدایت رجبعلی مزروعی) در جبهه اصلاحات حاشیه ساز شده بود.
تعدادی از احزاب اصلاح طلب معتقدند استمرار حضور غیر قانونی و پرهزینه منصوری در راس جبهه اصلاحات و سکوت سران این جبهه در قبال اقدامات جنجالی وی، هزینههای سختی را بر احزاب میانه روی اصلاح طلب تحمیل کرده است.
ماه گذشته نیز بیانیهای ساختارشکنانه از سوی رجبعلی مزروعی و با هدایت دستگاههای اطلاعاتی اروپا(بخصوص بلژیک و فرانسه) منتشر شد که مشخص شد مزروعی متن بیانیهای اصلاحطلبان امضا کرده بودند را تغییر داده است.
در پی ایجاد این حواشی، آذر منصوری به اعضای حزب اتحاد ملت دستور داده بود تا تمام تلاش خود را برای حذف اسم رجبعلی مزروعی به عنوان نویسنده این بیانیه بکار ببندند و انتصاب بیانیه اخیر به مزروعی را کتمان کنند.
حمایت آذر منصوری و حزب اتحاد ملت از این بیانیه ساختارشکنانه، اعتراض بسیاری از اصلاحطلبان میانه رو را در پی داشته و آنها خصوصاً به آنچه آن را بازی منصوری و حزبش در زمین دستگاههای اطلاعاتی غرب میدانند معترض بوده و این اعتراض را به سید محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات نیز منتقل کردهاند.
نظر شما