ایران حتی اگر با انگلیس مساوی می‌کرد و آن گل لحظه‌آخری را نمی‌خورد، حالا صدرنشین گروهش شده بود. با این وجود، حریف بعدی تیم ملی حریف مناسبی به نظر می‌رسد

تیم ملی فوتبال نوجوانان

همشهری آنلاین- دو برد دلچسب و یک شکست نزدیک، تیم ملی زیر ‌۱۷سال ایران را از دور گروهی جام‌جهانی عبور داد. این تیم حتی شایستگی بیشتری از ایستادن در جایگاه سوم داشت اما بر خلاف آنچه تصور می‌شد، مراکش به جای اسپانیا در مقابل ایران قرار گرفت. خاطرمان هست که آخرین تجربه برخورد با این کشور در رده ملی، یک حماسه بزرگ برای فوتبال ایران ساخت.

دبل امیرمحمد

شروع تیم ملی در برابر کالدونیای جدید، توفانی به نظر می‌رسید. ایران در همان ۱۵دقیقه اول، چند بخت کلیدی برای گلزنی ساخت و چندین بار دروازه حریف را با خطر روبه‌رو کرد. سرانجام در دقیقه۱۷ امیرمحمد رزاق‌نیا با یک ضربه سر توپ را از خط دروازه حریف عبور داد تا بالاخره دروازه رقیب اقیانوسیه‌ای تیم ملی باز شود. در اواسط نیمه اول، ایران صاحب یک ضربه پنالتی هم شد که اسماعیل قلی‌زاده نتوانست آن را به گل تبدیل کند. تنها چند لحظه بعد اما روی کرنر ارسالی نیما اندرز و ضربه سر ناقص ابوالفضل موردی، باز هم این رزاق‌نیا بود که توانست در این بازی دبل کند. نمایش عالی رزاق‌نیا برد تیم ملی را با وجود زدن گل‌های کم قطعی کرد تا صعود ایران به مرحله بعدی در همان نیمه اول کاملا مسجل شود.

این سرهای طلایی!

تیم حسین عبدی در نیمه دوم هم فشار زیادی به حریف آورد اما در گلزنی زیاد موفق نشان نداد. ایران موقعیت‌های زیادی را خراب کرد و نتوانست مثل انگلیس و برزیل، گل‌های زیادی به این حریف بزند. سرانجام این رضا غندی‌پور بود که با یک ضربه سر که شبیه گل اول به نظر می‌رسید، لایه‌ دفاعی حریف را شکست. شاید اگر در این بازی سانترهای بیشتری انجام می‌دادیم، گل‌های بیشتری را نیز به حریف می‌زدیم.

موثر مثل کسری

ستاره تیم ملی نوجوانان ایران در جاکارتا، به‌خاطر مصدومیتی که دارد نمی‌تواند ۹۰دقیقه برای تیم عبدی به میدان برود. با این حال او هر وقت به زمین می‌آید درخشش را آغاز می‌کند. کسری طاهری روی گل‌های چهارم و پنجم تیم ملی در این بازی تاثیر زیادی داشت. او با سماجتش موجب گلزنی محمد عسگری شد و سپس گل پنجم را با یک ضربه دقیق وارد دروازه حریف کرد. موتور کسری کاملا روشن شده بود و اگر این بازی ۱۰دقیقه دیگر ادامه داشت، اصلا بعید نبود تیم ملی بتواند حریف را دورقمی کند.

متخصصان ضدحمله!

از همان ابتدا هم قابل پیش‌بینی بود که تیم ملی نتواند گل‌های زیادی به نیوکالدونیا بزند. چرا که تخصص تیم حسین عبدی، اساسا ضدحمله ‌زدن است. این تیم در زمینه خلق موقعیت و بازی از عقب زمین به خوبی ضدحمله‌هایش نیست و همین مسئله موجب شد ایران نتواند به اندازه آن دو تیم در این جدال گل بزند. با این حال رسیدن به ۶امتیاز در این گروه و زدن ۹گل در ۳بازی، اتفاق کاملا مثبتی برای این تیم خواهد بود.

این میزبانی بحث‌برانگیز

باران شدید در ورزشگاه‌ها، پای ثابت همه بازی‌های ایران در جام‌جهانی شده است. دیگر اگر یک بازی جام‌جهانی نوجوانان را بدون باران تماشا کنیم، تعجب خواهیم کرد. بارش شدید و همیشگی باران در کنار کیفیت نه‌چندان خوب چمن‌ها، روی سطح بازی‌ها تاثیر منفی گذاشته است. به نظر می‌رسد اندونزی، انتخاب چندان خوبی برای میزبانی این تورنمنت با این تعداد تیم نبوده است.

زندگی در گروه مرگ

پس از اعلام قرعه‌کشی جام‌جهانی نوجوانان، تصور نمی‌شد ایران شانسی برای رسیدن به مرحله بعدی داشته باشد اما این اتفاق سرانجام رخ داد و تیم حسین عبدی توانست از گروه مرگ صعود کند. این صعود بدون شکست دادن برزیل در بازی بزرگ اول ممکن نمی‌شد. اگر ایران در آن بازی به برتری نمی‌رسید، نمی‌توانست راهی مرحله بعدی شود. آن برد هیجان‌انگیز و فراموش‌نشدنی، کلید طلایی یک صعود جذاب به شمار می‌رفت.

حریف بعدی تیم ملی کیست؟

در این گروه سخت، ۳تیم ۶امتیازی شدند. برزیل در روز پایانی با شکست دادن انگلیس، جایگاه دومش را حفظ کرد. این نتیجه شاید برای تیم ملی ایران کمی حسرت‌برانگیز بود. تیمی که برزیل را برده، قطعا توانایی شکست دادن انگلیس را هم داشت. ایران حتی اگر با انگلیس مساوی می‌کرد و آن گل لحظه‌آخری را نمی‌خورد، حالا صدرنشین گروهش شده بود. با این وجود، حریف بعدی تیم ملی حریف مناسبی به نظر می‌رسد. با توجه به صعود تیم ملی ژاپن به عنوان یکی از تیم‌های برتر سوم، ایران در مرحله بعدی با صدرنشین گروه اول یعنی مراکش مسابقه می‌دهد. حریفی که در دور گروهی، دو پیروزی مقابل پاناما و اندونزی و یک شکست مقابل اکوادور داشته و اصلا شکست‌ناپذیر به نظر نمی‌رسد.

کد خبر 808131

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha