همشهری آنلاین: معاون برون مرزی سازمان صدا و سیما و مدیر شبکه پرس تی‌وی از اختصاص بودجه اولیه برای راه‌اندازی یک شبکه تلویزیونی 24 ساعته عربی فیلم و سریال در سال 88 خبر داد.

محمد سرافراز درباره راه‌اندازی شبکه تلویزیونی 24 ساعته عربی فیلم و سریال در مصاحبه با خبرگزاری مهر گفت: خوشبختانه امسال بودجه اولیه برای راه‌اندازی این شبکه اختصاص داده شده و در حال فراهم کردن مقدمات کار هستیم. فیلم‌ها و سریال‌ها را برای دوبله عربی جمع‌آوری می‌کنیم. علاوه بر آن سیستم فنی این شبکه جدید است.

وی درباره زمان راه‌اندازی این شبکه عربی گفت: این شبکه قطعاً امسال راه‌اندازی می‌شود، اما تازه بودجه اولیه اختصاص داده شده و هنوز بودجه کل ارائه نشده است. به همین دلیل نمی‌توان زمان دقیق بگویم.

معاون برون‌مرزی درباره اینکه آیا مدیریت این شبکه نیز به عهده خودش هست، توضیح داد: نه، مسلماً در طول کار فرد دیگری مسوءل آن خواهد شد.

سرافراز درباره برنامه‌های این شبکه 24 ساعته عربی گفت: تولیدات این شبکه خیلی زیاد نیست و بیشتر فیلم‌ها و مجموعه‌های مناسب و برگزیده را انتخاب، دوبله و پخش می‌کنیم. علاوه بر پخش فیلم و سریال‌ها، برنامه‌های نقد با حضور دست‌اندرکاران تولیدات نمایشی و کارشناسان تولید می‌شود.

وی درباره تمهیدات شبکه پرس تی‌وی برای مقابله با کشورهای عربی که در آثار خود چهره منفی از ایران نشان دهند، توضیح داد: در شبکه پرس تی‌وی سعی کرده‌ایم با تولید مستندهای قوی سیاست‌های غرب و آمریکا را افشا کنیم. تاکنون فیلم‌های مستند زیادی درباره رژیم اشغالگر قدس، آمریکا و اروپا ساخته و پخش کرده‌ایم و مستندهای دیگری هم در حال تولید است.

معاون برون‌مرزی ادامه داد: ساخت مستندهایی که جنبه افشاگری دارد و سیاست‌های پنهان را روشن می‌کند، در دست تولید است. در کارهای داستانی زیاد ورود نداشتیم، چون بودجه‌ای برای این کار اختصاص داده نشده است. مسلماً با دریافت بودجه به طور جدی‌تر تولیدات نمایشی را پیگیری می‌کنیم، ولی در حال حاضر یک یا دو کار داستانی در سال می‌سازیم.

سرافراز در پاسخ به این سئوال که آیا معتقد هستید ارائه پیام از طریق تولیدات نمایشی بیشتر جوابگو است؟ گفت: به نظرم تاثیر برخی مستندهای قوی کمتر از کار داستانی نیست. ساختار مستند اهمیت زیادی در انتقال مفاهیم دارد.

وی درباره تمهیدات معاونت برون‌مرزی در مقابله با واکنش‌های منفی جمهوری آذربایجان نسبت به شبکه سحر گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا خیلی سعی کرده‌اند در رسانه‌های جمهوری آذربایجان نفوذ کنند تا از آن طریق چهره ایران را خراب کنند. آنها نسبت به شبکه سحر هم حساس هستند، چون هیچ شبکه‌ای به اندازه شبکه سحر تبلیغ معارف دینی را نمی‌کند. تبلیغ دین در رسانه‌های جمهوری آذربایجان ممنوع است، به همین دلیل فعالیت شبکه سحر برجسته‌تر شده است.

معاون برون مرزی خاطر نشان ساخت: شبکه سحر سعی دارد مسائلی را که درست منعکس نشده تحلیل کند. به همین دلیل مرتب نسبت به این شبکه واکنش نشان می‌دهند. البته ما تنها به پخش چند ساعت برنامه به زبان آذری قانع نیستیم و قصد داریم با تقویت فرستنده‌ها و پوشش تصویری آن منطقه را تحت پوشش شبکه قرار دهیم.

کد خبر 81008

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز